Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

TOP barvy, ve kterých se na podzim neztratíte

27. 09. 2020 | Trendy
Zapomeňte na neonové barvy zářící na hony daleko. Je tu podzim a s ním i odstíny zemitých barev. Právě díky nim budete vypadat stylově a šik, ať už při procházce parkem, na nákupech ve městě nebo na pracovní schůzce.

Na své si letošní podzim 2015 přijdou všechny milovnice barev. Ovšem stylová a trendy budete především v těch teplých a sytých odstínech. Na zářivé raději zapomeňte.

Oslňte v barvách přírody

Nejste si úplně jistá, co přesně si pod odstíny zemitých barev představit? Pak zajděte do parku a pozorujte padající listí a stromy. Stejné zbarvení má i zralá úroda na polích. Outfit můžete ladit do zelena, do hněda, do žluta a do oranžova. Tyto klasické barvy, pak můžete doplnit o trochu netradičnější hořčicovou, cihlovou, krémovou a béžovou.

podzimní módaTIP: Kousky v zemitých odstínech můžete libovolně kombinovat. Hořčicový oversize svetr doplněný úzkými kalhotami v cihlové barvě bude dokonalou kombinací. Vždy však pamatujte, že je nutné barvy ladit do jednoho tónu.

V bordó budete za hvězdu

Jestliže se barvám snažíte vyhýbat, pak vezměte na milost alespoň bordó. Ta letos doslova ovládla mola módních návrhářů. Tato sytá barva připomínající červené víno je mnohdy přirovnávána k tmavě fialové. Ať už vám ale bordó připadá více červená nebo fialová, vězte, že v tomto sytém odstínu budete na podzim dokonalá.

TIP: S bordó to však nikdy nepřehánějte. Bohatě celému outfitu stačí jeden kousek v této výrazné barvě. Skvělou volbou je například dlouhá maxi sukně, kabátek nebo lehký podzimní kožíšek. Zbytek oblečení poté volte buď světlejší v bílé, v champagne, v béžové, nebo naopak v tmavé, jako je hnědá, tmavě modrá a černá.

podzimní móda

Černá je nestárnoucí klasikou


Některé ženy se barvám a trendům vyhýbají, a ať je jaro, léto, podzim nebo zima, černá u nich vítězí. Letošní podzim budou však trendy i milovnice této temné barvy. Černá je klasikou, která zeštíhlí a zakryje nedostatky. Kombinovat se dá snad se všemi barvami, proto černou bundičku můžete doplnit o šátek v barvě bordó a modré džíny.

TIP: Pokud dáváte přednost celočernému outfitu, pak si vyhrajte s kombinací materiálů. Kožené legíny můžete sladit s krajkovým topem a semišovým kabátkem, stejně tak výborně budete vypadat i v kožené sukni a hedvábné halence. K tomu pak už můžete jen doladit sametové boty na klínku a vyrazit do víru velkoměsta.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku TOP barvy, ve kterých se na podzim neztratíte:

TOP barvy, ve kterých se na podzim neztratíte
TOP barvy, ve kterých se na podzim neztratíte
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
celkem šik ale já mám raději pastelové barvySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezké ale spíš zůstanu u svých oblíbených žlutých kabátů a barevných bund.. SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ale asi bych v ní teď mrzla :-D
Obrázek uživatelky
profil
se ta hnědá bundička moc líbí , pořád lepší nežli být celá v černém , jako černá vdovaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky nemám ráda hnědou a kvaki a okrovou, to jsou odstíny, ve kterých vypadám jako šedá myš-jo ještě nemám ráda šedou a tmavě zelenou - fuj Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles