Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 14.6. 2013

14. 06. 2013 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 14.6. 2013, bude opět plná zajímavých hostů. Zpěvák Michal David, herečka Jenovefa Boková a podnikatel Martin Daňo se představí v další Show Jana Krause s datem 14.6. 2013.

Show Jana Krause – 14.6. 2013:


Michal David
– skladatel a zpěvák má před sebou obrovský koncert v O2 aréně. V soukromém životě si Michal David zkouší znovu „otcovskou" roli, s manželkou se starají o vnuka Sebastiana.

Show Jana Krause 14.6. 2013Jenovefa Bokova – muzikanta a herečka. Dcera politického aktivisty Johna Boka, sestra herečky Kristýny Liškové. V červenci bude mít premiéru film Alice Nelis – Revival, ve kterém hraje jednu z postav.

Martin Daňo – podnikatel slovenského původu žije ve Francii. Navzdory tomu mu není lhostejné, co se na Slovensku děje – a to k nemalé radosti mnoha slovenských politiků a podnikatelů. Jeho činnost nejednou otřásla i nejvyššími úřednickými a poslaneckými židlemi. „Někdo mě před časem nazval ‚nepřítel státu‛. Ale já nechci bojovat a škodit státu, kde jsem se narodil – jsem nepřítel těch, kteří stát rozkrádají," charakterizuje stručně svou činnost. Založil občanské sdružení Daňová reforma a společenský rozvoj (DRSR), vytvořil systém pro kontrolu státní správy a úředníků a také zpravodajskou agenturu pro investigativní žurnalistiku – GINN. Na Slovensku je mj. proslulý svým letitým sporem o doménu smer.sk, na kterou si dělá nárok nejsilnější politická strana. 

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 14.6. 2013 od 22.20 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !