Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy v hodinkách pro rok 2015

21. 01. 2015 | Trendy
Mohlo by se zdát, že hodinky jsou v dnešní době smartphonů, tabletů a přenosných notebooků zbytečným přežitkem. Hodinky ovšem již dávno nejsou jen o zprostředkování času či data, jsou mnohem více. Módní trendy je ovlivňují stejně jako jiné doplňky, současně se však připojuje i technologický vývoj, který jejich funkce posouvá téměř do oblasti sci-fi. Multifunkčnost, ale i elegance a nostalgie v podobě retro designu jsou hlavními trendy pro rok 2015.

Hodinky jako šperk

Dámské hodinky, zejména pak jejich náramek, designery svádí k pestrým variacím, které mají blíže ke šperku než ke klasickému pojetí hodinek. Tento trend je nejčastěji aplikován na celokovové hodinky. Setkáme se s oblíbenou ocelí s pozlaceným nebo postříbřeným povrchem. Proplétání či kombinace více barevných kovů ve spojení s decentním ciferníkem, který jen nepatrně vystupuje nebo je plynulým pokračováním náramku, jsou jen jednou z mnoha variací elegantních hodinek pro ženy.

Trendy v hodinkách pro rok 2015Sportovní elegance

Sportovní hodinky slaví velký návrat, a oblíbenost joggingu v tomto případě hraje významnou roli. Být cool a přitom mít možnost díky hodinkám sledovat své sportovní výkony pomocí pokrokových funkcí je dnes samozřejmostí. Plastové provedení zpřístupňuje pestrou nabídku barev, hodinky jsou super lehké, s digitálním nebo minimalistickým ciferníkem. Moderní oválný design s asymetrickým řemínkem je hitem číslo jedna. Skvěle také vypadají hodinky s barevným plastovým řemínkem, které jsou vhodné na sporty všeho druhu.

Retro design

Návraty do let minulých jsou součástí každé módní sezóny a nejinak tomu je v aktuální zimní sezóně. Retro návraty mohou mít více podob. Konzervativní větev je inspirována především pánskou klasikou, vyznačující se přehledným a minimalistickým ciferníkem, kvalitním hodinovým strojkem a ručně zpracovaným koženým páskem. Pozlacené digitální hodinky jsou vzpomínkou na dobu poměrně nedávnou a jejich originální design vyžaduje originální přístup k módě jako takové.

Multifunkčnost u pánských modelů

Multifunkčnost je hlavním znakem, propojujícím trendy v pánských hodinkách. Důraz na vlastnosti, jako jsou odolnost v náročných podmínkách, ocelové tělo a podsvícení, je u pánských hodinek typický. Samozřejmostí je kalendář, 24hodinový ciferník, ukazatel data nebo stopky. A ve finále musí být tyto funkce sloučeny v dokonalém designu z kvalitních materiálů.

Zdroj, foto: Hodinky.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Trendy v hodinkách pro rok 2015:

Trendy v hodinkách pro rok 2015
Trendy v hodinkách pro rok 2015
Trendy v hodinkách pro rok 2015
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nic nového jsem se z článku nedozvěděla!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles