Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy v kobercích - vylepšete svůj interiér

12. 07. 2019 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Přemýšlíte, jak vylepšit svůj stávající interiér? Už vás omrzel a chcete mu dodat jiskru? Vylepšit ho můžete i bez rozsáhlé rekonstrukce. Stačí se zaměřit na menší úpravy. Jednou z nich je změnit celkový vzhled pomocí koberce. Víte, co je letos v kurzu?

Korálová barva od Pantone


Rok co rok se vyhlašuje nový odstín, který ovlivňuje různé oblasti - design, módu, reklamu, životní styl atd. Pro rok 2019 byla vybrána barva Living Coral, což je korálově oranžová barva s teplým podtónem. Díky svému odstínu je ideální do interiérů, neboť dokáže navodit útulno a příjemnou atmosféru. A to ve svém domově chceme.

Pantone ale není jediná, která vyhlašuje barvu pro daný rok. Jsou tady i další společnosti a značky:
trendy v kobercích    • Spiced Honey vybrala společnost Akzo Nobel. Jedná se o teplý neutrální odstín, který se skvěle kombinuje s jinými barvami.
    • Odstín Night Watch zvolila značka PPG, která se při výběru inspirovala v přírodě. Jedná se velmi zelenou barvu, která oživí přírodně laděný interiér.
    • Odstín Caver Clay byl vybrán značkou Sherwin-Williams. Jedná se o teplou terakotovou barvu, která bude působit na člověka podle toho, s čím ji zkombinujete. Je to takový chameleon.

Pokud máte rádi trendy, doporučujeme do svého interiéru pořídit koberec v některé výše uvedené barvě.

Co je dále trendy v roce 2019?


Kromě barev máme pro vás i letošní trendy vhodné do interiérů. Inspirujte se a pokud se vám nějaký zalíbí, vezměte ho na vědomí při vylepšení určitých místností.

Koberce s nízkým vlasem jsou trendy i praktické


Ať už máte v plánu do interiéru pořídit kusový nebo metrážový koberec, pořiďte ten s nízkým vlasem. Nejedná se jen o pouhý trend, ale jde i o praktičnost. Koberce s nízkým vlasem jsou odolnější a vhodnější ohledně čištění a údržby.

Vsaďte na geometrické tvary


Rádi experimentujete? Pak si pořiďte koberec s geometrickými vzory. I když jsou letos IN, jejich velkou výhodou je nadčasovost, takže se jimi můžete kochat v interiéru i v následujících letech a přitom nebudete out.

Chcete kusovku? Sáhněte po té větší


Kusové koberce jsou skvělým doplňkem do interiéru. I když jsou malé kusové koberce fajn, letos vedou ty velké. Pokud tedy chcete místnost zútulnit, doporučujeme pořídit kusový koberec, který bude téměř přes celou místnost (cca 30 cm od stěny). V kombinaci např. s dřevěnou podlahou vytvoříte velmi útulný a pohodlný prostor.
trendy koberce

Světlý koberec do vstupních prostor


Nezapomeňte na vstupní prostory. Je to totiž první místnost, kterou každý po vstupu do interiéru uvidí. Rozzařte je tedy a pořiďte do nich světlý koberec se zajímavým dekorem. Díky němu totiž bude vstupní chodba působit opravdu luxusně.

Zemité tóny jsou skvělou volbou


Pokud patříte k milovníkům přírodních tónů, určitě vás potěšíme. Do letošních trendů spadají i zemité tóny, které jsou sázkou na jistotu, neboť díky své univerzálnosti najdou uplatnění téměř všude. Zemité tóny na koberci navíc dokážou prostor zvětšit a projasnit, což určitě oceníte.

Mix pestrých barev


Pokud naopak patříte k milovníkům barev a barevných doplňků, sáhněte po takovém koberci, který nabízí pestrou směs barev. Takovýto koberec celý interiér barevně dotvoří, rozzáří a podtrhne jeho osobitost.

Vrstvěte


Chcete-li použít vícero koberců, doporučujeme vrstvení. Vyberte si ze světlých, vzorovaných a odvážných - ty totiž dodají interiéru opravdovou jiskru a vy ve svém interiéru vytvoříte něco neotřelého a originálního, co jen tak nikdo doma nemá. Při výběru to chce ale drobet cit při správném zvolení barev a vzorů. Pokud si nejste jisti, nechte si poradit od zkušenějších.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles