Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Udělejte si z dvojek čtyřky - podprsenka zvětšující poprsí o celé dvě velikosti!

15. 09. 2011 | Pro ženy
Na našem trhu naleznete nespočet různých typů push-up podprsenek, ale konečně objevila jedna opravdu mimořádná! Udělá radost mnoha dívkám a ženám, neboť má tak dokonalé tvarovací schopnosti, že dokáže zvětšit poprsí o dvě celé velikosti. Je to totiž podprsenka s tajemstvím uvnitř košíčků.

Nosíte košíčky ve velikosti A? Vytvoří Vám bez problémů dekolt, který je běžný u košíčků velikosti C. Pokud nosíte košíčky B, vytvoří Vám takový dekolt, jako kdybyste měla košíčky D.

Je to zázrak? Není!


push up podprsenkapush up podprsenka

Tajemství této úžasné push-up podprsenky spočívá v tom, že v kapsičkách uvnitř košíčků jsou ještě navíc vloženy vyjímatelné extra-polštářky s malinkým ventilkem. Když u polštářků zmáčknete ventilek, polštářky rychle narostou do tvaru naducaných obláčků. Vzduchem naplněné polštářky pak dívce či ženě pomohu vykouzlit nádherný dekolt, zvětšený o dvě velikosti.

Podprsenka má i druhou variantu, pokud z polštářků v dlani vymáčknete vzduch, polštářek se výrazně zmenší. Stejnou podprsenku tedy můžete nosit jak do zaměstnání, tak na večer do šatů s hlubokým a otevřeným dekoltem a pořád jste „in“ a sexy.

 

Vyzkoušejte naši KALKULAČKU

a zjistěte, zda nosíte správnou velikost vaší podprsenky





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
To musí být chlap pěkně rozčarovaný,když madam odloží prádlo Smajlíkněkde jsem viděla kreslený vtip,když milenka odešla do koupelny,umyla si make up,sundala paruku a vycpanou podprsenku a přítel ji nepoznalSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pushupky fakt dokážou zázraky. Mám teď taky novou - sice ne tuhle nafukovací, jmenovala se Crazy a fakt dost crazy je. Když jsem si ji poprvé oblékla, manžel myslel, že jsem si nacpala do podrpsenky aspo 2 ponožky. Prsa to tak zvedne a udělá skvělý dekolt, že už jinou nechci nosit. Stále šestset, ale z ten pocit a úžasný pohled mi to stojí.
Petra
Obrázek uživatelky
profil
a já bych zase chtěla s větších udělat menšíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles