8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Udílení hudebních cen Grammy se blíží

25. 01. 2014 | Kultura

.......... na červeném koberci čeká celebrity i výslech



Už 56. ročník udílení nejznámějších hudebních cen světa je tu – a letos ve znamení slavného hudebního páru, zpěvačky Beyoncé (32) a jejího manžela, rappera Jay-Z (44).  Právě ti budou předávání letos moderovat a před sálem Stapples Center v Los Angles nabitým jejich kolegy z hudební branže si také společně zazpívají.
 
udílení hudebních cen GrammyCo si největší hudební hvězdy na předávání nejprestižnějších hudebních cen letos obléknou? Jaké šperky zvolí, co budou říkat a jak se budou cítit?  Právě tohle zajímá každý rok nejen všechny novináře ze společenských rubrik, ale také miliony diváků po celém světě,  kteří sledují pořad Live from the Red Carpet (Živě z červeného koberce) televizního kanálu E!: právě její moderátoři v čele s Giulianou Rancic a Ryanem Secreastem, mají možnost přímo oslovit hvězdy první velikosti přicházející po červeném koberci a podrobit je křížovému výslechu. Z hlediska oblečení i vystupování patří Grammy k těm nejextravagantnějším akcím roku a tomu se bude věnovat další moderátorská dvojice Kelly Osbourne a Ross Mathews, kterým neuteče výstřelek žádné přítomné hvězdy.  
 
BeyonceK nejvýznamnějším hostům hudebních cen Grammy bude kromě Beyoncé a Jay-Z letos patřit country-popová hvězda Taylor Swift, hudebnice Katy Perry, tajuplná francouzská dvojice Daft Punk vystupující zásadně v maskách, soulový klasik Stevie Wonder, a také oba zbývající členové legendárních The Beatles, Paul McCartney a Ringo Starr. Diváci se mohou těšit i na dívčí idol Justin Timberlake, který se sice nedostal do hlavních nominací, ale tuto jedinečnou událost si nenechá ujít stejně jako Lagy Gaga.
 
Ti všichni se musí připravit i na to, že speciální kamery televize E! opět z 360° představí každý detail jejich roby. Pořad Live from the Red Carpet (Živě z červeného koberce) se letos vysílá poprvé i u nás, a  atmosféru z červeného koberce Grammy Awards lze zažít už tuto  neděli 26. ledna od 24 hodin do 3 hodin ráno, reprízy a vstupy se pak vysílají v průběhu celého pondělka. V České republice je kanál E! dostupný v nabídce O2 TV,  na Slovensku pak v nabídce Magio TV od T-COM.
 
Grammy Awards uděluje v USA od roku 1958 organizace nazvaná National Academy of Recording Arts and Sciences. Samotné ceny se za půl století příliš nezměnily, stále připomínají gramofon na podstavci, jen dnes jsou větší a pevnější než v 50. letech. Ačkoli Grammy může získat umělec jakékoli národnosti, odnášejí si je hlavně Američané. Jednu z hlavních cen dostala v loni Češka Markéta Irglová spolu s Glenem Hansardem v kategorii muzikál za album Once.

Zdroj, foto: televize E!


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Udílení hudebních cen Grammy se blíží:

Udílení hudebních cen Grammy se blíží
Udílení hudebních cen Grammy se blíží
Udílení hudebních cen Grammy se blíží
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !