8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Úspěchy Kyla MacLachlana ze seriálu Městečko Twin Peaks

1. 05. 2013 | Úspěšní lidé
Kdo by neznal seriál Městečko Twin Peaks a jeho hlavního protagonistu Kyla MacLachlana. Místo plné záhad, tajemství, nemravnosti a milostné vášně. Ta dokonce vzplanula i během natáčení mezi některými hlavními protagonisty seriálu a v čele nestál nikdo jiný než právě sám elegán Kyle MacLachaln. Tomu ostatně prošla soukromou ložnicí nejedna kráska. Pojďme se na tohoto milovníka podívat trochu blíže.

Kyle MacLachlan

Mezi nejvýraznější postavy seriálu Městečko Twin Peaks nepochybně patří speciální agent FBI Dale Cooper, kterého si zahrál americký herec Kyle MacLachlan. Přestože tento herec ztvárnil za svou kariéru mnoho rolí, pro většinu diváků zůstane navždy agentem FBI Dalem Cooperem ze seriálu Městečko Twin Peaks (u nás aktuálně vysílá stanice CBS Drama), který miluje dobrou kávu a třešňový koláč. Paradoxně sám Kyle MacLachlan prý třešňový koláč nenávidí.

Kyle MacLachlanKyle pochází z města Yakima ve státě Washington. Ač je to neuvěřitelné, jedním z jeho předků byl údajně německý skladatel Johann Sebastian Bach. Otec na něj kladl od mala velké nároky a umělecké ambice Kyla mu byly ukradené. Ten však po absolvování univerzity nakonec stejně odjel do Hollywoodu, kde se stal brzy dvorním hercem podivínského režiséra Davida Lynche. Nejprve exceloval ve filmech Duna a Modrý samet. Městečko Twin Peaks přišlo na řadu v roce 1990. Kyle byl za svůj výkon v seriálu oceněn Zlatým Glóbem. Nepříliš povedeným počinem v jeho herecké kariéře bylo erotické drama Showgirls, které znamenalo propad v MacLachlanově dobře rozjeté kariéře. České divačky upoutal v posledních letech v seriálu Zoufalé manželky, kde ztvárnil postavu Orsona Hodge. Jisté zpestření pro Kyla představoval i seriál Sex ve městě. Zde si paradoxně zahrál frigidního manžela Charlotty Yorkové.

Ve svém osobním životě však Kyle frigidní rozhodně nebyl, spíše naopak. Vzhledem k tomu, že si atraktivní herec vybíral často své partnerky mezi kolegyněmi, prošly jeho postelí i představitelky známé ze seriálu Twin Peaks, a sice Laura Flynn Boyleová a Laura Dernová. A jeho současný soukromý život? Tři roky byl zasnoubený s modelkou Lindou Evangelistou. Ta jej ale podváděla s francouzským fotbalistou, se kterým dokonce otěhotněla. V roce 2002 se nakonec oženil s módní redaktorkou Desiree Gruber. Společně žijí na Manhattanu, chovají dva psy, kterým vytvořili i vlastní internetové stránky.

 současnosti se Kyle věnuje především divadlu na Broadwayi, hraje často golf a pěstuje vinnou révu v okrese Walla Walla ve státě Washington. Brzy mu přibude nový „koníček“. V červnu se má totiž dnes již šestapadesátiletému Kylovi narodit další potomek.

Zdroj, foto: CBS Drama


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Úspěchy Kyla MacLachlana ze seriálu Městečko Twin Peaks:

Úspěchy Kyla MacLachlana ze seriálu Městečko Twin Peaks
Úspěchy Kyla MacLachlana ze seriálu Městečko Twin Peaks
Úspěchy Kyla MacLachlana ze seriálu Městečko Twin Peaks
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !