8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Úspěšný muž? Ten, co voní!

12. 03. 2009 | Pro muže
Vůně kůže automaticky spouští mechanismus mužnosti. Muž, který voní kůží, vysílá do svého okolí jasné signály autority, síly, ale také uvolněnosti a noblesy. A nezáleží na tom, jestli nosí koženou bundu či používá parfém s extrakty surové kůže.

Dobám, kdy kralovali machové a metrosexuálové, definitivně odzvonilo a na scénu přichází muž nového typu – neosexuál. A právě neodolatelně přitažlivá mužná vůně kůže může být pro takového muže charakteristická. Těmto opravdovým mužům patří budoucnost a ženy po nich doslova šílí.            

Ve fázi seznamování a při svádění ženy hrají vůně obrovskou roli. Vůně ale také dokážou vyvolávat vzpomínky na předchozí schůzky či milostné vztahy. Proto volí sebejistý neosexuální muž, který v sobě spojuje tradiční i moderní hodnoty, spíše přirozená aromata, která jsou spojená s příjemnými zážitky a jsou součástí našeho každodenního života. A takovým aromatem je například vůně kůže a kožených produktů.


Vůně surové kůže je zároveň ostrá a jemná, vyvolává souběžně atmosféru hospody i klidného lesa. Není divu, že ženy jsou touto vůní posedlé. Od pradávna je pro ně symbolem ideálního mužství. Nevědomky jsou omotávány vlákny mužné vůně kůže a jsou mocně přitahovány k jejímu nositeli.  V kůži se muž zkrátka cítí dobře a nemusí to být jen ta jeho vlastní.


FOTO: North foto

DanielkaZ
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je to velice příjemné,když muž používá nějakou tu decentní vůni,ale někdy by stačilo,kdyby nesmrděl potem.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
miluji když muž má pěknou příjemnou vůni ale když na sebe vyplácá půlku parfému tak to je hrůza. Takových chlapů je bohužel dost, i ten můj a to z krásný vůně dokáže udělat příšerný smrad.
Obrázek uživatelky
profil
Mám ráda když muž voní,ale nesmí být cítit v celém dopr.prostředku.To už pak moc nevoní.
Obrázek uživatelky
profil
Můj manžel tvrdí, že každý chlap má smrdět a vždy se tomu směje. Samozřejmě, že to nemyslí vážně. Dnes je tolik kosmetických přípravků, ale hygiena především.
Kolik smradu člověk vytrpí v MHD zvlášť v letním období.
Obrázek uživatelky
profil
Přádný chlap má být cítit potem a nepořádný aj před tým.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles