MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ve varu - 28. 1. 2024 na Primě

28. 01. 2024 | Televizní tipy
Opět se v neděli setkáme s Davidem Müllerem. Dovolí nám nahlédnout pod taktovku své kuchyně. Je majitelem restaurace v německém městě Hanau, rád prozkoumává své hranice i možnosti a snaží se je posouvat kupředu. Jak sám říká, jídlo změnilo jeho život. Důraz neklade na nejnovější vybavení, ale na to, jestli najde v jídlech odlišnosti. Rád cestuje, sbírá recepty. Využívá lokální trhy, menu hostům předává napsané vlastní rukou.

Co by mělo jídlo od Davida splňovat? Chce servírovat takové pokrmy, které upoutají oči hosta, naladí chuťové a čichové buňky, plně uspokojí žaludek. Každý host musí cítit, že je pro něj připraveno s největší pečlivostí.

Ve varu - 28. 1. 2024 na PriměVěnovat se budeme tématu detoxu, a hlavně bezmasé kuchyni. Jak říká sám David, jednou týdně maso k jídlu stačí. Takže co takhle dát si něco z řepy, pyré ze žluté čočky nebo pracovat s lilkem? I taková kouzla vám David představí.

Inovace, bylinky a spousta zdraví. To vše se vám může v lednu hodit. Zelenina totiž obsahuje látky, které snadno nastartují organismu a dodají mu potřebné mikronutrienty. Tak se dívejte.

Sledujte pořad Ve varu v neděli 28. 1. od 15.05 na Primě!



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ve varu - 28. 1. 2024 na Primě:

Ve varu - 28. 1. 2024 na Primě
Ve varu - 28. 1. 2024 na Primě
Ve varu - 28. 1. 2024 na Primě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !