8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ve varu - 4. 2. 2024 na Primě

4. 02. 2024 | Televizní tipy
Baví vás odlehčené recepty Chefa Davida Müllera? Mám pro vás další jejich dávku. Nenechte si ji ujít. David  je majitelem restaurace v německém městě Hanau, rád prozkoumává své hranice i možnosti a snaží se je posouvat kupředu.

Jak sám říká, jídlo změnilo jeho život. Důraz neklade na nejnovější vybavení, ale na to, jestli najde v jídlech odlišnosti. Rád cestuje a sbírá recepty. Využívá lokální trhy, menu hostům předává napsané vlastní rukou.

Ve varu - 4. 2. 2024 na PriměCo by mělo jídlo od Davida splňovat? Chce servírovat takové pokrmy, které upoutají oči hosta, naladí chuťové a čichové buňky a plně uspokojí žaludek. Každý host musí cítit, že je pro něj připraveno s největší pečlivostí.

Znáte batáty, víte, co s nimi, a chutnají vám? Umíte je připravit tak, aby chutnaly a skvěle se doplňovaly s dalšími pokrmy? Lahůdka z Orientu má mnoho využití, stačí se jí nebát a správně ji okořenit.

V neposlední řadě se naučíme zpracovat houby jinak než do klasické smaženice či houbovky. I taková houba totiž může být kulinární lahůdkou dne – když je zpracovaná neotřele. Co takový bramborovo-parmazánový muffin na hlívě královské s jarní cibulkou? Dobrou chuť a hodně inspirace.


Sledujte pořad Ve varu v neděli 4. 2. od 15.10 na Primě!



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ve varu - 4. 2. 2024 na Primě:

Ve varu - 4. 2. 2024 na Primě
Ve varu - 4. 2. 2024 na Primě
Ve varu - 4. 2. 2024 na Primě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !