Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víte, jak prát své sportovní oblečení?

30. 06. 2020 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Trénink, fyzická aktivita, venkovní procházky nebo pravidelné cvičení nejenže způsobují opotřebení oblečení, ale je i čím dál tím těžší zbavit jej nepříjemného zápachu potu. Jak tedy postupovat při praní sportovního oblečení a užít si trénink plný vůně?

Hlavní věc, kterou byste si měli na úvod uvědomit je, že sportovní oblečení, a zvláště první vrstva, kterou máte přímo na těle je určena k tomu, aby absorbovala vzniklý pot a dále jej odváděla od pokožky. To znamená, že každý kousek se bude chovat trošku jinak i v absorpci detergentů. Proto se určitě vyplatí řídit se instrukcemi na cedulkách jednotlivých kousků. Nicméně, zde je několik základních tipů, které platí pro většinu sportovního oblečení bez rozdílu:

Persil
    • Nenechávejte propocené sportovní oblečení v koši na prádlo příliš dlouho. Ideálně jej vyperte hned po tréninku, předejdete tak usazování pachů v tkanině.
    • Prádlo otočte na ruby, a pokud nemáte speciální programy jako outdoor, sport nebo fitness perte v rámci krátkých programů s teplotu maximálně čtyřicet stupňů.
    • Sportovní oblečení se vyrábí obvykle ve výrazných barvách. Barvy jsou naštěstí stálé, takže je můžete prát dohromady při nízkých teplotách. Nicméně, pokud máte nový kousek ve svém šatníku, raději jej poprvé vyperte samostatně nebo s oblečením stejného barevného spektra.


Persil 4v1K péči o sportovní oblečení můžete využít například novinku – Persil Odor Neutralization. Tato novinka nejenže díky technologii hloubkového čištění se speciální směsí enzymů vaše. oblečení důkladně zbaví těch nejhlubších nečistot a zaschlých skvrn, ale díky nové technologii Odor Neutralization neutralizuje nežádoucí pachy, a dokonce předejde i jejich vzniku. Jak je to možné? Tato společností Henkel patentovaná technologie pronikne hluboko do vláken oblečení, kde dokáže neutralizovat nepříjemný zápach, a dokonce umí vytvořit ochrannou bariéru, která brání usazování nepříjemných pachových molekul.

PersilNa rozdíl od běžný pracích prostředků tak nový Persil Odor Neutralization zápach pouze nepřekrývá, ale eliminuje jej až na úrovni vláken a vaše oblíbené oblečení tak zahalí dlouhodobou, svěží a ničím nerušenou atraktivní vůní. Tento benefit oceníte především v péči o textilie směsné a vyrobené ze syntetických vláken, které jsou pro svou strukturu citlivější na zápach.


Čelí vaše oblečení nepříjemnému zápachu? Vyzkoušejte a nechte se unést ničím nerušenou a dlouhodobou svěžestí beze skvrn!





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles