Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vítejte v novém těle I - Staci

26. 05. 2012 | Televizní tipy

Vítejte v novém těle I (7)

Staci
Třicetiletá Staci má manžela, kterého nedlouho po jejich seznámení stihla mrtvice. Nyní má ochrnutou levou polovinu těla. Mají holčičku a vychovávají i další dívenku, kterou měla Staci s jiným partnerem. Mladá žena – od útlého mládí silně obézní – na sebe nemá čas a všechny trampoty a deprese léčí jídlem. Proto se rozhodla napsat Chrisi Powellovi, který na její žádost o pomoc odpověděl kladně.

Nejprve Staci odvezl do Institutu zdraví a dlouhověkosti v Los Angeles. Prošla kompletní lékařskou prohlídkou a Chris ji poprvé zvážil. Výsledek: 205 kg! Byla to nejsilnější žena, se kterou kdy pracoval. Během prvních tří měsíců, kdy Chris bydlel u manželů v domě, šlo vše hladce. Staci byla odhodlaná Vítejte v novém těle I - Stacizhubnout, aby dětem zaručila, že s nimi zůstane ještě hodně dlouho. Během prvních tří měsíců intenzivního cvičení měla zhubout 45 kg, což se jí podařilo. Chris jí za to slíbil na další tři měsíce chůvu k dětem na plný úvazek. Staci zhubla o 47,5 kg, takže nyní váží 157,5 kg.

Ve druhé fázi by měla zhubnout 27 kg. Vrací se do práce, ve všem jí ale pomáhá chůva, takže je každý den o něco veselejší. Vážení po šesti měsících ukáže, že opět uspěla – váží 130,5 kg. Tentokrát si pro ni Chris vymyslí speciální úkol: tréninkový den s hasiči. Při výstupu na věž s kompletní výstrojí a ve velkém vedru ale Staci téměř zkolabuje. Musí si odpočinout, pak se pokusí znovu – tentokrát bez výstroje. A podaří se!

Další tři měsíce se už Staci pere s tloušťkou sama. Měla by zhubnout na 50 procent své původní váhy, aby se mohla podrobit plastické operaci a zbavit se přebytečné kůže. Po devíti měsících se opět setkává s Chrisem, který má neblahé tušení. Vážení opravdu ukáže, že Staci přibrala 2 kg. Zůstala doma sama bez pomoci chůvy, vrátila se ke svým zlozvykům a přestala pravidelně cvičit.

Operace nepřichází v úvahu. Přesto chce dále hubnout. Shodit během roku 90 kg. Když se pak objeví před celou rodinou, váha ukáže, že se jí to podařilo. Navíc i Rodney zhubl o 45 kg, protože se rozhodl jíst stejná jídla jako žena...

Extreme Makeover: Weight Loss Edition, USA 2011.

Uvidíte 30. května 2012 od 20,45 hodin na Prima LOVE!

Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vítejte v novém těle I - Staci:

Vítejte v novém těle I - Staci
Vítejte v novém těle I - Staci
Vítejte v novém těle I - Staci
Vítejte v novém těle I - Staci
Vítejte v novém těle I - Staci
Vítejte v novém těle I - Staci
Vítejte v novém těle I - Staci
Vítejte v novém těle I - Staci
Vítejte v novém těle I - Staci
Vítejte v novém těle I - Staci
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Rozhodně to zkouknu ...
Obrázek uživatelky
profil
odstrašující příklad, bohužel i v čechám k vidění.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles