Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vybíráme zahradní nábytek: Který je pro vás ten správný?

13. 03. 2017 | Zahrádka
-Komerční sdělení-

Tak jsme se konečně dočkali jara. A ten čas, kdy budeme trávit na zahradě každou volnou chvilku, už je za rohem! A i když je posezení v trávě romantické, moc dlouho vás bavit nebude. Zahradní nábytek je praktickým doplňkem zahrady každé velikosti. Jak vybrat ten pravý?

Kam nábytek postavíte?


Podle umístění nábytku je třeba zvolit vhodný materiál. Pokud bude váš zahradní nábytek stát na nezastřešeném místě, kam na něj budou dopadat nejen sluneční paprsky, ale také déšť, zvolte odolné materiály. Teak, plast či umělý ratan jsou ověřené materiály, které rozmary počasí nijak nepoškodí a můžete je bez obav nechat stát venku.

Vybíráte nábytek do altánu nebo na jiné kryté místo? Pak můžete zvolit i méně odolné materiály jako dřevo nebo přírodní ratan.

zahradní nábytekJak ho chcete používat?


Chcete zahradu využívat na maximum a v létě venku také stolovat? Pak je pro vás vhodná zahradní jídelní sestava. A kdybyste si chtěli poležet, zvolte buď polohovací židle, nebo si v záloze nechte někde zahradní lehátko.

Zahradní sedací soupravy jsou jako dělané k lenošení, opalovaní, posezení s přáteli či relaxaci. Většinou jsou vybaveny nízkým konferenčním stolkem, u kterého si sice vypijete kávu, ale pohodlně se u něj nenajíte.

Chcete si jen tak v soukromí lenošit, číst knihu a být chvilku o samotě? Zahradní lehátko je pro vás jako dělané. Umístěte ho do odlehlého koutu zahrady a užijte si relax, klid a ticho.

A co design?


Na výběr máte mnoho vzhledů – od moderních designů, přes středomořský vzhled až po rustikální kousky. Vybrat si můžete samozřejmě podle svého vkusu, ale vždy myslete na to, aby zvolený nábytek korespondoval se stylem vašeho bydlení.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !