8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky – 17.12. 2023

17. 12. 2023 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, rádi chutně a zdravě vaříte, využíváte domácí i venkovní rostliny pro jejich léčebné schopnosti, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

V letošních posledních Vychytávkách nám Láďa ukáže, z čeho a jak si ještě na posledních chvíli vyrobit krásné vánoční ozdoby na stromeček. Naladíme se na Vánoce návštěvou u sběratele Martina Šmakala, který před zhruba pětadvaceti lety našel na půdě starý ručně vyřezávaný a malovaný kralický betlém, k němuž záhy přibyly další. Dnes jeho sbírka, kterou umístil ve své stodole ve Vysokém nad Jizerou, zahrnuje asi sedmdesát betlémů z celého světa. V domácí lékárně si připravíme vánoční čaj z voňavého koření proti únavě a stresu.

Vychytávky Ládi Hrušky – 17.12. 2023Zavítáme za divačkou Marcelkou, která nám už předala řadu osvědčených receptů a nezklame nás dozajista ani tentokráte. Upečeme si podle jejího receptu vynikající retro punčák jako z pařížské cukrárny. V své dílně nám Láďa předvede, že šišky nejsou dobré jen na podpal, ale že si z nich můžeme vytvořit malý, ale okouzlující vánoční stromeček. Svoji kreativitu budeme moct uplatnit i při výrobě sněhuláků ze starého oblečení. Dozvíme se, kdo z pánů dobyl metu nejvyšší v soutěži Prima kutil. Na závěr se pustíme do přípravy opilého kapra s (ne)bramborovým salátem podle pozapomenutého, přesto ale rychlého a levného receptu.

Vychytávky Ládi Hrušky kromě oblíbených návštěv českých kutilů a žen kutilek, představování nejrůznějších léčivých rostlin, bylinek, ale i ovoce či zeleniny v Láďově domácí lékárně a receptů jak z diváckého Rodinného stříbra, tak přímo z Láďovy kuchyně nabídnou novou rubriku Vychytávka týdne.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte
v neděli 17. 12. 2023 ve 14.20 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky – 17.12. 2023:

Vychytávky Ládi Hrušky – 17.12. 2023
Vychytávky Ládi Hrušky – 17.12. 2023
Vychytávky Ládi Hrušky – 17.12. 2023
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !