8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V X Factoru ožijí legendy světové hudby

9. 05. 2008 | X Factor Novinky
Posledních pět soutěžících v X Factoru zazpívá v nedělní Noci oživlých legend hity slavných umělců domácí i světové scény, kteří již, bohužel, nejsou mezi námi.  

Posledních pět finalistů zbývá v hudební soutěži X Factor. V ohrožení jsou především pozice porotců Ondřeje Soukupa a Petra Jandy, kterým v jejich kategoriích 15-24 let a vokálních skupin zbývají již jen poslední zástupci. Ve zcela opačné situaci je naopak Gábina Osvaldová, která zatím přišla jen o Lukáše Javůrka a má tak ve hře stále ještě tři finalisty.

X FactorHostem večera, který Noc oživlých legend zahájí, nebude tentokrát žádný zpěvák, ale osmnáctičlenná taneční skupina s vystoupením na legendární píseň Thriller Michaela Jacksona. Diváci se pak mohou těšit na hity Freddie Mercuryho a skupiny Queen, Johna Lennona, nebo Jiřího Schelingera a Jaroslava Ježka.


Nedělní večer bude také posledním, ve kterém o vyřazení budou spolurozhodovat porotci.


Po skončení hlavního pořadu se opět rozběhne hlasování, ve kterém budou moci diváci posílat hlasy svým favoritům. Ve druhé části večera s názvem Kdo s koho?!, která začíná ve 23 hodin,  pak dva finalisté s nejnižším počtem hlasů dostanou šanci ještě jednou zazpívat a porota svým hlasování naposledy rozhodne, kdo z nich soutěž opustí.


Zdroj: archiv TV Nova

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !