Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

X Factor: vyhrál Jiří Zonyga!

2. 06. 2008 | X Factor Novinky
Měli jsme noc čokoládovou, ohnivou, popcornovou či noc oživlých legend, ale to vše spělo k noci poslední, závěrečné, finálové.

Jiří a Ondra se po půl roce od chvíle, kdy poprvé předstoupili před porotce, dostali k cíli. Jednoho z nich čekalo vítězství, druhý ale není poražený. Nezískal milion, nezískal jistotu nahrávací smlouvy, ale srdce (a uši) posluchačů už dávno má a to je velmi důležitá deviza.

Oba borci za sebou měli perný a rozlítaný týden, přesto stihli nacvičit hned tři soutěžní skladby, které během finálového večera předvedli. Píseň podle svého výběru, jednu podle výběru diváků a jednu, kterou už v soutěži zpívali.

Vítěz X Factor - Jiří ZonygaPorota už víceméně rezignovala na jakékoli hodnocení, ozývala se jen slova chvály. Na Petrovi, Gábině i Ondřejovi bylo vidět, že do děje nechtějí zasahovat a i když výkony nebyly vždy stoprocentní, porota to velkoryse přešla. Ať diváci sami rozhodnou, zda jim předvedený výkon stačí ke spokojenosti.

Diváci rozhodli!
Na milionu, smlouvě na vydání alba a na balíčku klobásek si díky diváckým hlasům smlsne Jiří Zonyga. On sám od počátku svému postupu příliš nevěřil. Domníval se, že stárnoucí rocker nemá současnému publiku moc co nabídnout. Ale nevzdával to, bojoval a snaha se mu vyplatila.

Lehce nevděčné druhé místo tak zbylo na Ondřeje Rumla, ale jak řekl Ondřej Soukup, Jirka s Ondrou si stylově do zelí nepolezou a jejich koexistence na hudební scéně bude tedy bezproblémová.
Bronz si před týdnem vybojovala partička All X.



Zdroj: TV Nova
FOTO: archiv TV Nova



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem fandila Jirkovi a jsem ráda, že vyhrál. Zpívá všchno super a od srdce. Ondra je taky dobrý. Ten je mladší a toho času prosadit se má určitě víc. Tak ať jim to zpívá. A celkově - X-faktor=SUPER!!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Přála jsem právě Jirkovi a taky mu v posledních dvou kolech posílala SMSkySmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Od začátku jsem mu držela palce a jsem ráda, že to vyhrál.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Typovala jsem Jirku a držela pěstičky.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jiříkovi, nebo Migasovi, jak mu někteří říkají, jsem to moc přála, jeho Husličky jsou perfektní a zpívám si je snad každý den, ikdyž určitě na tak dobře, jako on SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles