8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zabavte děti na cestách!

26. 11. 2012 | Technika
-Komerční sdělení-

Vezměte s sebou praktického pomocníka a vyzkoušejte několik osvědčených zásad pro příjemné cestování s dětmi.
Užívat si volných dní vytoužených vánočních prázdnin nebo zimní dovolené s milovanými osobami je sen, na který se těšíme v posledních týdnech každého roku, ve kterých jsme v jednom kole. Navíc i příprava na dovolenou s dětmi, zejména však chystání, balení a cestování bývá často stresující. Poradíme vám, jak docílit toho, aby rodinné cestování bylo pohodlnější a váš pobyt pohodovější. Vyzkoušejte proto několik našich osvědčených tipů.

POKLIDNÉ CESTOVÁNÍ
1) Osvědčený způsob jak zabavit a utišit dítě při dlouhém cestování je vzít mu do automobilu přenosný DVD přehrávač, na kterém můžete pustit film nebo pohádku na DVD. Zabavíte mladší děti a dospívajícím bude také cesta rychleji ubíhat.
DVD přehrávačeŽÁDNÉ SPORY MEZI DĚTMI
2) Pokud máte děti dvě, nejlepší variantou je přenosný DVD přehrávač se dvěma obrazovkami. Děti budou sledovat jeden film, ale každý bude mít před sebou svoji obrazovku.

BUĎTE V OBRAZE
3) Jedete na delší pobyt a nechcete promeškat pokračování večerníčku, oblíbený televizní pořad, zprávy, sportovní přenos nebo film? Přenosný DVD přehrávač s DVB-T tunerem pro příjem digitálního TV vysílání vám poslouží i jako přenosný televizor.

HUDBA NA CESTÁCH
4) Chcete dětem nebo celé rodině zpříjemnit atmosféru na dovolené pohodovou hudbou?  Přenosný DVD přehrávač umí přehrávat hudební soubory v MP3 vypálené na CD nebo DVD nebo uložené na flash disku.

FOTKY OŽIVÍ VZPOMÍNKY
5) Připomeňte si znovu den plný zážitků prohlédnutím nových fotek na přenosném DVD přehrávači.  Je to jednoduché.  Svoji SD kartu z fotoaparátu vložte do vstupu v přenosném přehrávači. Můžete si tak pořízené fotografie prohlédnout na větší obrazovce a znovu si připomenou hezky prožitý den.

ZAPOJENÍ I V AUTĚDVD přehrávač
6) A když jste mimo civilizaci? Přenosný DVD přehrávač hraje zhruba 2 hodiny bez připojení do elektrické sítě. Součástí bohatého příslušenství je i praktický kabel pro připojení do automobilové zásuvky 12V. Většina přenosných DVD přehrávačů je vybavena otočným a sklopným displejem, dálkovým ovládáním a praktickou brašnou pro uchycení přenosného DVD přehrávače, která připevní přehrávač na zadní část předních sedadel.

Přejeme příjemnou strávení vánočních prázdnin i zimní dovolené a především pohodové cestování!

Největší výběr přenosných DVD přehrávačů nabízí značky HYUNDAI a GOGEN



Typickým zástupcem dokonale vybaveným přenosným DVD přehrávačem je Hyundai 10809 DVBT, který disponuje úhlopříčku 26cm, přehrává video, hudbu i fotky a má DVB-T tuner pro příjem televizního vysílání.

DVD přehrávač GoGENNovinkou mezi přenosnými DVD přehrávači je např. DVD přehrávač GoGen PDXG 972 s DVBT a obrazovnou o úhlopříčce 23 cm, který kromě přehrávání hudby, obrázků, videa má i DVB-T tuner pro příjem televizního vysílání, ale také 2 Gamepady pto hraní her, takže zabaví děti hned dvakrát.
Žhavou novinkou letošního podzimu je sofistikovaný media přehrávač GoGENPMP 720. Přehrávač je bez DVD mechaniky a tím se stává ultratenkým a velmi lehkým.  Přehrává hudbu, filmy a fotky v různých formátech z SD karty nebo USB Flash.
Přenosné DVD bude zároveň pěkný vánoční dárek pro Vaše nejmenší .

Pokud se chcete dozvědět více o sortimentu a jednotlivých modelech přenosných DVD přehrávačů značky HYUNDAI nebo Gogen podívejte se na www.hyundai-electronics.cz nebo www.gogen.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zabavte děti na cestách!:

Zabavte děti na cestách!
Zabavte děti na cestách!
Zabavte děti na cestách!
Zabavte děti na cestách!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak tu konzoli bych bral za body...SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
podobně úspěšnou akci bych si prosila na svíčky zítra ve večerních hodinách...ozdobím, co mám, a děj se vůle Boží
Obrázek uživatelky
profil
Díky za rady, ale asi je to fakt o štěstí-taky jsem to tak dělala.. Ale 4 stromy jsou pro mě úspěch-jindy nechytím nic.. A na závěr padla ještě hvězdaSmajlík No, manžel si o mě myslí, že jsem pako, že tu klikám na reklamy jak posedláSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nespěchat, počkat, až se stránka načte, pomalu rolovat, musela jsem na to přijít, to je poprvé co jsem sebrala tolik
Obrázek uživatelky
profil
Ted' padly jedny dárky, to se také hodí!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles