8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zločinné vášně

11. 06. 2023 | Knižní tipy
Název: Zločinné vášně
Autor: Agatha Christie
Datum vydání: 5 / 2023
Nakladatelství: Kalibr
Vazba: Pevná
Formát, hmotnost: 122 × 221 mm, 352 g
Počet stran: 248
Cena: 279 Kč

Kolekci povídek z pera královny klasické krimi tentokrát spojuje motiv lásky: cit, který může člověka vynést do závratných výšin… nebo ho srazit do nejtemnějších hlubin. Smrtící milostný trojúhelník, vražedná žárlivost, touha po pomstě za odmítnutí – příběhy, jejichž pozadí odkrývají mimo jiné Hercule Poirot, slečna Marplová či dvojice dobrodruhů Tommy a Pentlička, představují lásku jako vášeň, z níž se zrodil nejeden zločin.

O autorce knihy Zločinné vášně:


Zločinné vášněAGATHA CHRISTIE

(* 15. září 1890 – †12. ledna 1976) Britská spisovatelka Agatha Christie patří – a bezpochyby právem – k legendám tvůrců detektivních próz. Její životopis popisuje a zachycuje řada knih (a rovněž vlastní autobiografie z roku 1977), osudové okamžiky z jejího života se staly námětem k filmu.

Rozsáhlá autorčina bibliografie – čítá téměř 300 děl včetně divadelních a rozhlasových her, romantických próz, sbírky poezie nebo souboru básní a povídek pro děti – je zmapována v několika encyklopediích (zahrnujících mimo jiné výčty a charakteristiky postav či filmových, televizních a divadelních adaptací), tajemství její tvorby nejnověji detailně odhalují Utajené zápisníky Agathy Christie vydané v roce 2009 (česky 2010) a Promyšlené vraždy Agathy Christie (česky 2012), dvě knihy z pera Johna Currana, jenž detailně prostudoval 73 svazků autorčiných ručně psaných poznámek.


Tuto knihu Zločinné vášně koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižního klubu nebo na eshopu Luxor.cz.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zločinné vášně:

Zločinné vášně
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !