Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

22. jarní umísťovací výstava opuštěných koček

11. 03. 2008 | Zvířátka
Srdečně zveme všechny milovníky kocourů, kočiček a koťátek na 22. jarní umísťovací výstavu opuštěných koček, která se bude konat 16. března 2008 v prostorách ŠVEHLOVY SOKOLOVNY, TJ SOKOL Hostivař, U Branek 674, Praha 10. Od 10:00 do 17:00 hodin si zde můžete vybrat mňoukajícího kamaráda, kterému tím dáte dárek nejkrásnější – nový domov.

Cílem výstavy je najít nový domov pro co největší počet kočiček a současně získat krmení pro ty, které zůstávají v útulcích a které se nemohly výstavy zúčastnit. Jedna z možností, jak přispět na tyto kočičky, je formou přinesené konzervy, která je současně vstupenkou na naší výstavu.

22. jarní umísťovací výstava opuštěných koček Na výstavě si budete moci zakoupit chovatelské potřeby (záchůdky, přepravky, stelivo, hračky) a krmivo, včetně dobrůtek a pamlsků, pro vaše domácí mazlíčky, kteří už na vás doma čekají, ale i pro ty, které si právě odnesete z výstavy. Současně bude přítomen i charitativní krámek, ve kterém si můžete zakoupit pelíšky, hračky a jiné drobnosti nejen pro radost kočičkám, ale i vám..




Jak nám můžete pomoci


Práce na výstavě Hledáme dobrovolníky, kteří nám pomohou s výstavou ve dnech 15.3. a 16.3.2008. Pokud máte zájem nám pomoci, ozvěte se, prosím, na e-mail - psoz@seznam.cz. Dále velmi uvítáme pomoc s propagací - roznášení letáčků, vyvěšení plakátů a zveřejnění reklamních bannerů.

22. jarní umísťovací výstava opuštěných koček
V sobotu 15 března v 9 hodin ráno je nutné postavit klece, vydezinfikovat je, vyparádit a připravit pro kočičky a v neděli po 17 hodině vše uklidit a složit. Současně potřebujeme pomocníky, kteří budou komunikovat s návštěvníky a vysvětlí jim vše, co je potřeba vědět při pořízení dalšího člena rodina – kočičky. Ale také pomocníky, kteří budou „k ruce“ těm útulkům a depozitům, kteří budou potřebovat pomoci při umisťování kočiček.


Velmi nám pomůžete, pokud nám přinesete:
- čistící prostředky
- konzervy a jiné pamlsky pro kočičky
- pelíšky a hračky – i ty, které už vašeho domácího mazlíčka omrzely


Případně se pokusíte zajistit další sponzory výstavy, nebo finanční prostředky. Finanční příspěvky v libovolné výši zasílejte na náš účet č. 179500872/0300, v.s. 7102007.

Tyto finanční prostředky budou použity na úhradu nákladů spojených s výstavou (pronájem prostor, energie, telefony …) a pro útulky a depozita, která se jí zúčastní, aby z nich mohly zajistit krmení a zdravotní péči pro své kočičky.

Zdroj: Pražský spolek ochránců zvířat

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkNaše rodina celkově zbožňuje všechna zvířátka, ale převážně si potrpíme na kočičky. Taky tu naši jsme měli 21 let, byla to obyčejná černá kočička a musím říci, že nám umřela v lednu 2008 a dodnes nám moc schází. Že ji oplakala celá rodina nemusím snad nikomu nic říkat. Vždy jsme se těchto výstav zúčastňovali a stále také zúčastňujeme, protože je nám líto opuštěných kočiček nebo kočiček, které někdo zlí týral či jinak ublížil. Vždy také na těchto výstavách přispýváme finančně na potravu a vůbec na chod útulků. Nemáme rádi, když se zvířátkům ubližuje (všem) a takové lidi by jsme trestali daleko víc než dnešní zákony povolují.Tak Ať žijí kočičky!!!!! Jsou hrdé a své!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles