Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

3 tipy na zajímavé dárky pro muže

22. 09. 2021 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Koupit muži dárek je většinou poměrně složité. Tedy v případě, že ho chcete překvapit a zároveň byste byli rádi, aby byl dárek originální a opravdu se mu hodil. Pravda je taková, že ne vždy se musí všechno zadařit. I proto se v následujících řádcích podíváme na některé zajímavé tipy, které by všechny zmiňované parametry mohly splňovat. Třeba se i vy inspirujete a některou věc nakonec zakoupíte.    

Doplňky do auta


Jakási nestárnoucí klasika. Jen velmi složitě bychom hledali muže, který nemá rád své auto. V podstatě každý si svého čtyřkolového miláčka hýčká a snaží se ho nějakým způsobem co nejvíce zvelebit. Nic zvláštního. Pokud muži chcete udělat radost, koupíte mu třeba nějaké moderní nové potahy do auta. Ty mohou vypadat skvěle a interiér vozu dokonale ozvláštní, a to se vším všudy. Jinak se ale mohou také hodit koberce do auta nebo nějaké jiné doplňky. Nevíte-li si rady, není problém darovat poukaz a dotyčný si vybere přesně sám to, co uzná za vhodné.     

3 tipy na zajímavé dárky pro mužeZajímavé oblečení


Ani oděvy muže nijak nezklamou. Pravda je ovšem taková, že o nějaké nadšení také nemůže být žádná valná řeč. Ideální je vybírat takové kousky ošacení, které jsou vkusné a třeba i vtipné. Muži jsou rádi originální a překvapí nějakým tím kouskem outfitu, který byste u nich třeba vůbec nečekali. Můžete pořídit mikiny s kapucí a u mladších ročníků nejspíše nemáte šanci nic zkazit.   

Voucher na ubytování


Takový pobyt v některé zajímavé lokalitě rozhodně stojí za to. Jak u nás, tak i v zahraničí je krásných koutů spousta. Naším tipem je ubytování v hotelu Jasná. Nízké Tatry se řadí mezi nejznámější slovenské turistické cíle. Středisko jasná dokonce pořádalo závody světového poháru ve sjezdovém lyžování. V zimě si tedy můžete užít jak lyží, tak i snowboardu nebo turistických běžkových tratí. na podzim je tady skvělé turistické centrum.



Zdroj obrázku:
Roman Samobrskyi / Shutterstock.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !