Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 pravidel, podle kterých vyberete správný dárek pro ženu k narozeninám

27. 12. 2021 | Manželství
-Komerční sdělení-

Ať už se jedná o kamarádku, maminku nebo třeba kolegyni, narozeninový dárek pro ženu většina z nás vybírá dlouho a pečlivě. Na jednu stranu existuje obrovská spousta možností, na druhou stranu vybírat každý rok něco originálního pěkně vyčerpá naši kreativitu. Podívejte se, podle čeho dárek k narozeninám pro ženu spolehlivě vyberete.


    1.) Koníčky a zájmy


Pokud se jedná o ženu, kterou dobře známe, je to poměrně jednoduché, existují ale i celkem univerzální tipy na dárky. Většina žen o sebe ráda pečuje, tudíž určitě neodmítne nějakou tu kosmetiku. Abyste si nemuseli lámat hlavu s balením, vyberte jednu z dárkových Truhel z e-shopu Manboxeo.cz.

tipy na dárky pro ženyTakové Truhly obsahují přírodní kosmetiku na tělo, vlasy i pleť, na výběr je hned několik variant a navíc se takový dárek pro ženu k narozeninám postará o spoustu zábavy. Truhly jsou totiž zamčené na číselný zámek a obdarovaná buď musí z indicie vyluštit jeho kód, nebo zámek přeřezat přiloženou pilkou. Stejně dobrou volbou je i wellness zážitek, díky kterému si zaslouženě odpočine. Dárková Truhla Damboxeo s šumivými makronkami do koupele, bylinnou solí, karamelovým peelingem a dalšími prémiovými produkty jí doma doslova vykouzlí luxusní lázně.
 

Pokud oslavenkyni znáte o něco lépe, můžete si dovolit být odvážnější a dárek vybírat například podle jejích oblíbených filmů a seriálů. I zde e-shop Manboxeo.cz nabízí několik variant dárkových Truhel – například pro fanynku Harryho Pottera, Harley Quinn nebo Mickey Mouse. Pokud si nevyberete z dárkových Truhel, můžete jí sestavit vlastní balíček plný licencovaných produktů. Výběr je opravdu široký a produkty se hodí i jako dárek k svátku pro ženu.
dárky pro ženy Damboxeo


    2.) Oblíbené jídlo nebo pití


Ano, existují dárkové koše pro ženy ze supermarketů. Můžete oslavenkyni vzít do její oblíbené restaurace nebo jí poblahopřát s dárkovou taštičkou s lahví vína. Ale jsou takové dárky k narozeninám alespoň trochu nápadité? V žádném případě. I zde vás ale zachrání originální dárky z e-shopu Manboxeo.cz.

Netradiční produkty, které najdete uvnitř dárkových Truhel, pochází zásadně od prověřených firem od nás i ze zahraničí, které svou práci odvádějí poctivě, s láskou a za použití těch nejkvalitnějších ingrediencí. Na své si přijdou milovnice čokolády, pivařky, milovnice chilli dobrot, gurmánky, které si rády dopřejí kvalitní masové pokrmy, závislačky na typicky amerických sladkostech, ženy, které si dopřávají raw a bio stravu, milovnice kvalitních vín i třeba ženy, které si raději nalejí sklenku něčeho ostřejšího.
dárky pro ženy

    3.) Podle věku


I když je věk jen číslo, měli bychom k němu při vybírání dárků přihlédnout. Dárek k 35. narozeninám pro ženu může být například dárková Truhla plná voňavé kávy a kávových specialit. Jako dárek ke 40. narozeninám pro ženu zvolte dárkové balení s oblíbeným likérem Baileys, jako dárek pro ženu k 50. narozeninám například dárkovou Truhlu s luxusním šampaňským Moët a jako dárek pro ženu k 60. narozeninám třeba dárkovou Truhlu plnou specialit. Vhodný dárek k 70. narozeninám pro ženu může být Truhla pro ženu s ručně sbíranými sypanými čaji a italskými mandlovými sušenkami.


    4.) Smysl pro humorMiniKlon


Dokáže se od srdce zasmát a udělat ze všeho legraci? O to víc si musíte dát záležet, abyste vybrali opravdu originální dárek. MiniKloni z e-shopu Manboxeo.cz jsou roztomilé polštáře ve tvaru postavičky, kterým vyberete obleček, fotografii místo obličeje a případně i dárkové balení se stuhou. A pak už jen počkáte, až obdarovaná vytáhne svůj vlastní MiniKlon z krabice. Pokud jste si blízcí, můžete místo obličeje nechat natisknout svoji fotografii a věnovat jí tak vtipnou vzpomínku na sebe.

 

    5.) Podle vkusu


Kdo by nechtěl mít doma útulné prostředí? Zejména ženy si potrpí na nejrůznější bytové dekorace. Pokud zvolíte jednu z unikátních 3D dřevěných stavebnic z e-shopu Manboxeo.cz, můžete si být jistí, že interiér dokonale oživí. Skvěle bude vypadat magické barevné puzzle, skládací model funkčního gramofonu nebo – pro opravdu trpělivé dámy – jeden z DIY modelů zmenšených domečků s neuvěřitelně detailními prvky.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !