Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

8 dárků, kterými uděláte radost těm nejmilovanějším

7. 02. 2022 | Vztahy
-Komerční sdělení-
Huawei P50







Tápete a nevíte, co koupit svému milému nebo milé k Valentýnu? Chcete praktický, ale zároveň nápaditý dárek, který opravdu potěší? Pokud si vyberete jeden z 8 tipů, které vám přinášíme zaručeně nešlápnete vedle. Náš výběr navíc potěší i vás, protože od 31. 1 do 20. 2 probíhá speciální slevová akce na vybrané produkty společnosti Huawei a slevy u některých produktů šplhají až k 40 %.

1 – Nový Huawei P50 Pro v akčním setu se sluchátky Huawei FreeBuds Pro


Huawei P50Telefon Huawei P50 Pro je aktuální novinkou na trhu. S revolučním foťákem Dual-Matrix a optikou Huawei XD se stane profesionálním fotografem opravdu každý. P50 Pro je možné koupit ve dvou barvách Cocoa Gold (Kokosově zlatá) a Golden Black (černá). Během speciální akce, která probíhá od 31. 1. do 20. 2. dostanete ke koupi Huawei P50 Pro v ceně 29 990 Kč zdarma sluchátka Huawei FreeBuds Pro.


2 – Nový Huawei P50 Pocket v akčním setu se sluchátky Huawei FreeBuds Lipstick Pro


P50 Pocket je luxusní skládací telefon s fotoaparátem využívající technologii Ultra Spectrum, která dokáže zachytit opravdovou krásu světa v jeho přírodních barvách. Revoluce přichází i v režimu selfie. Zadní obrazovka vám totiž umožní kontrolu notifikací, přijímání hovorů, přístup k navigaci, ovládání hudby a dalších funkcí i během focení. V rámci speciální akce, která probíhá od 31. 1 do 20.2 dostanete ke koupi Huawei P50 Pocket v ceně 34 990 Kč zdarma sluchátka Huawei FreeBuds Lipstick.

sluchátka Huawei FreeBuds Pro


3 – Sluchátka Huawei FreeBuds Pro


Chytrá, kompaktní a stylová. Přesně taková jsou sluchátka Huawei FreeBuds Pro, která jsou vybavená aktivním potlačování hluku a špičkovou výdrží baterie. Pokud nahráváte vlogy, obzvláště oceníte, že Huawei FreeBuds Pro disponují kvalitním bezdrátovým nahráváním.
Aktuálně je můžete pořídit se slevou 23 %.


4 – Sluchátka Huawei FreeBuds4i


Chodí váš partner rád běhat? Pořiďte mu bezdrátová sluchátka, která se komfortně nosí a vydrží až 10 hodin. Taková jsou FreeBuds4i. Navíc vynikají vysokou kvalitou zvuku a disponují i aktivním potlačením hluku z okolí (ANC) pro ničím nerušený poslech. Špičková technologie rychlého nabíjení navíc zajistí 4hodinový poslech už po 10 minutách dobíjení. Koupíte je se slevou 25 %.
Huawei WATCH GT3


5 – Huawei WATCH GT 3


Chytré hodinky Huawei WATCH GT 3 můžete koupit v pánské variantě (46 mm) i dámské variantě (42 mm). Design těchto hodinek posouvá WATCH GT 3 z pouhé technologické vychytávky k takzvanému masterpiece mezi wearables. Kromě nepřeberného množství sportovních režimů si můžete vybrat i vzhled ciferníku a přizpůsobit ho tak vaší aktuální náladě nebo outfitu. Na výběr budete mít až z 10 000 motivů. Ke koupi Huawei WATCH GT 3 dostanete navíc řemínek Band 6 zdarma.


6 – Huawei Watch GT 2


Je váš partner nebo partnerka milovníkem sportu? Pak mu nebo jí určitě uděláte radost s chytrými hodinkami Huawei z řady WATCH GT 2 a WATCH GT Pro. Tyto hodinky nabízí více jak 100 sportovních režimů a více než 10 vědecky navržených profesionálních běžeckých módů, které vás nasměrují tím správným směrem. Huawei WATCH GT Pro pořídíte se slevou až 27 % a WATCH GT 2 se slevou až 31 %.


7 – Huawei MatePad T10 a 11


Pokud chcete své milované obdarovat opravdu praktickým dárkem, sáhněte po jednom z tabletů od Huawei. Vybírat můžete například mezi MatePad T10 a MatePad 11. Jejich minimalistický design, pohlcující stereo audio efekty a 12hodinová výdrž baterie, z nich udělají ideálního společníka i do práce. Nyní pořídíte se slevou až 15 %.Huawei MateBook


8 – Huawei MateBook


Přejete si svou milovanou osobu opravdu náležitě ocenit a chcete sáhnout po větším dárku? Pokud si vybere jeden z notebooků z řady Huawei MateBook, zaručeně nezvolíte špatně. Například MateBook 14 i přes svou nízká váhu a minimalistický design nabízí špičkový výkon a může se chlubit procesorem AMD Ryzen™ 7 4800H. V rámci Valentýnské akce můžete dosáhnout na slevu až do výše 23 %.


Více informací najdete na: https://consumer.huawei.com/cz/offer/new-campaign/


Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Web: https://consumer.huawei.com/cz/
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !