Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

9 jednoduchých a účinných pravidel pro intimní komfort

18. 07. 2023 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-
Canesbalance








Víte, jak často žena pomyslí na svůj intimní komfort? Každý den! Souvisí s jejím pocitem pohody a zdraví. Hygienické návyky, životní styl, radost ze sportu, volba oblečení, jídelníček i sex. To vše se pojí s pravidly, která by ji měla ochránit.

1. Vědět něco o pH vaginy

Přirozenou bariéru před infekcemi a podrážděním zajišťuje kyselost. Optimální pH v pochvě se pohybuje v rozmezí mezi 3,8 a 4,5. Nepřátelským bakteriím se více daří v prostředí méně kyselém až zásaditém.

Canesbalance2. Jemně na intimní hygienu

Možná jste ještě neslyšela o tom, že vagina je samočistící orgán. To znamená, že ženské pohlavní orgány do jisté míry chrání mechanismus, který sám odstraňuje nežádoucí bakterie a mikroby. Mýdla a další prostředky mohou narušit rovnováhu pH v pochvě. Protože víme, že k pocitu svěžesti je ale vyžadujete, vybírejte jemné přípravky, které podporují správné pH, nevysušují a nedráždí sliznici.  Nakonec se vždy opláchněte jen čistou vodou.
!!! Co je nutné ohlídat, je hygiena konečníku. Odsud hrozí zanesení nečistot a bakterií do pochvy nebo do močového měchýře. Na toaletě vaginu a konečník očisťujte samostatně a vždy směrem zepředu dozadu.
 

3. Probiotika jako bodyguard

Už víte o pH v pochvě, které má být nižší než 4,5. Na rozdíl od žaludku, kde si kyselé prostředí vytváří naše tělo samo, v případě vagíny se musíme spolehnout na pomocníky – laktobacily neboli bakterie mléčného kvašení. A jak nám pomáhají? Především produkují kyselinu mléčnou, která je nezbytná pro správnou kyselost pochvy. Převaha laktobacilů a dostatek kyseliny mléčné zamezuje množení škodlivých bakterií nebo kvasinek.

4. Pozor při antibioticích

Tyto léky neničí pouze „zlé“ bakterie, ale i takové, které jsou pro organismus prospěšné. Tím může utrpět poševní a střevní sliznice. Určitě jste už byla poučena o tom, že antibiotika mohou porušit rovnováhu mezi normálními bakteriemi a kvasinkami Candida albicans. Proto se při jejich užívání doporučuje nasadit laktobacily.

5. Bezpečné vodní radovánky

Voda na koupání obsahuje mnoho bakterií, které se koncentrují v mokrých plavkách a snadno si najdou cestu do urogenitálního systému. Po vykoupání se brzy převlékněte. Také chlor není přítel na vaší straně. Naruší přirozenou vaginální mikroflóru tím, že zahubí část bakterií, které jsou zodpovědné za poševní rovnováhu.
!!! Pozor na vyhřívané vířivky a bazény, které nepodléhají pravidelné hygienické kontrole.

6. Hlavně se nezapařitCanesbalance

Nejen stoupající venkovní teplota, ale už samotná volba oblečení je poukázkou na potíže. Těsné oblečení ztíží odpařování zvýšené vlhkosti, syntetické prádlo neodsává tekutiny. Problém může způsobit i sportovní oblečení. Oblíbené legíny vás mohou doslova udusit. Pokožka nemůže volně dýchat.

7. A zase ty tekutiny!

Víte, které ženy více trpí na urologické a gynekologické infekce? Ty, které přijímají málo tekutin. Obranyschopnost jejich sliznic je nižší, navíc, jak připomínají urologové, sliznice se nedostatečně oplachují a bakterie se na ně snáze přichytí.

8. Myslet na sebe po sexu

Tak jako v mnoha jiných věcech, muži to mají i s pH zcela jinak. Mužský ejakulát je zásaditý s pH mezi 7,1 a 8. Proto při nechráněném sexu dochází k zvýšení pH v pochvě a tím pádem i k podpoře škodlivých baktérií, které vyšší pH milují. Také už víte, že bakteriím a kvasinkám se daří ve vlhkém prostředí, proto má hygiena po milování končit pečlivým osušením.

9. Domácí lékárnička v pohotovosti 

Kdo je připraven, není ohrožen! Náznaky nepříjemného diskomfortu, neobvyklého výtoku nebo až případného nepříjemného odéru, je třeba nepřehlížet. Pro tyto případy se vyplatí pořídit si včas prostředek, který podpoří obnovu správného pH a růst laktobacilů. Novinkou jsou vaginální kuličky Canesbalance, vaginální prebiotikum s postbiotikem. Obsahují kyselinu mléčnou a glykogen. Určitě oceníte, že pomáhají přirozeným způsobem, mají okamžitý účinek, potlačují diskomfort, výtok a nepříjemný zápach, což jsou hlavní příznaky bakteriální vaginózy. V případě, že domácí léčba nebude účinná nebo se jedná o recidivující obtíže, je na místě vyhledat gynekologa.


Vaginální kuličky Canesbalance

Benefity vaginálních kuliček Canesbalance:

    • mají jemné složení, 50 % složek je přirozených pro tělo
    • podpoří růst příznivě působících bakterií (Lactobacillus), které obnovují přirozené prostředí pochvy
    • zvyšují odolnost poševního prostředí
    • potlačují diskomfort, výtok a nepříjemný zápach, tedy hlavní příznaky bakteriální vaginózy

Co ještě ocení uživatelky Canesbalance:

    • rychlou úlevu při potížích
    • snadné použití
    • jistotu aplikace celé dávky
    • možnost použití i v těhotenství (nicméně je doporučována konzultace s lékařem, pokud se domníváte, že máte vaginální infekci)


„Canesbalance ... 

ABY SE ŽENY CÍTILY SAMY SEBOU!“





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !