Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Allegro Days jsou tady. Ušetřete až 40 % s letními slevami

3. 06. 2024 | Finance
-Komerční sdělení-

Léto už je za dveřmi a nastává ten pravý čas připravit se na nadcházející období dovolených a dětských táborů. Internetová platforma Allegro přichází s oblíbenou slevovou akcí Allegro Days, v rámci které můžete po celý týden od 3. do 9. června využít výhodné nákupy se slevami až 40 % napříč všemi kategoriemi zboží.
 
Slevová akce Allegro Days i tentokrát nabídne v rámci slevového týdne produkty z nejrůznějších kategorií – od elektroniky přes produkty z oblasti dům a zahrada, výrobky auto-moto, módu a obuv, dětský sortiment nebo sportovní vybavení. Za zvýhodněné ceny tak můžete nakoupit vše potřebné na letošní dovolenou a vybrat si ze široké nabídky plavek, kosmetiky, nebo vybavení na kolo a pro turistiku. Mezi zvýhodněními nabídkami najdete také spoustu inspirace pro to, jak odměnit své nejmenší za hezké vysvědčení. S výraznou slevou pořídíte například stavebnici od značky Lego, která jistě udělá vašim dětem radost.
 
Díky tomu, že Allegro sdružuje více než 150 tisíc nabídek od více než 30 tisíc obchodníků, a to včetně MALL a CZC, umožňuje vám nakoupit vše pohodlně na jednom místě. Řadu produktů najdete navíc na allegro.cz za vůbec nejvýhodnější cenu – platforma totiž denně srovnává ceny vybraných českých e-hopů a skrze službu „Záruka nejnižší ceny“ značí ty, které najdete na tržišti nejlevněji. A pokud byste produkt přeci jen našli na jiném vybraném českém e-shopu za nižší cenu a nahlásili to platformě do 72 hodin od nákupu, Allegro vám garantuje refundaci ve výši 150 % cenového rozdílu.

Allegro Days jsou tady. Ušetřete až 40 % s letními slevami























Zákazníci, kteří jsou registrovaní v Allegro programu Smart!, mohou využít doručení zboží zdarma nebo jeho bezplatné vrácení. Program Smart! je dostupný za měsíční poplatek ve výši 59 Kč nebo zvýhodněný roční ve výši 299 Kč. Každý nákup je pak zabezpečen programem Allegro Protect, který chrání nakupující před nepředvídatelnými okolnostmi po uskutečnění nákupu jako je chybějící, neúplná, nesprávná či poškozená objednávka.
 
Všechny nabídky v rámci Allegro Days jsou dostupné na hlavní stránce kampaně, jednotlivé produkty jsou zároveň označeny speciálním štítkem. Díky garanci férových slev máte navíc jistotu, že nakupujete opravdu výhodně – jejich výše je totiž vždy odvozena z nejnižší ceny daného zboží za posledních 30 dnů.
 
 

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !