8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Allegro Days: Slevy až 40 % i nová funkce Shaker s extra nabídkami každý den

8. 02. 2024 | Finance
-Komerční sdělení-

Tržiště allegro.cz přichází i v únoru s oblíbenou slevovou akcí trvající po celý týden. Allegro Days tentokrát proběhnou od 5. – 11. 2. a kromě slev až do výše 40 % přinesou také exkluzivní novinku v podobě funkce „Shaker“. Jejím prostřednictvím získají zákazníci denně dalších pět zvýhodněných nabídek navíc nad rámec již zlevněných produktů. 

Tržiště allegro.cz i tentokrát nabídne v rámci slevového týdne produkty z nejrůznějších kategorií – od elektroniky přes produkty z oblasti dům a zahrada, výrobky auto-moto, módu a obuv, dětský sortiment nebo třeba knihy. Mezi zvýhodněními nabídkami najdou zákazníci také množství sportovních potřeb, Allegro Days tak mohou využít i k nákupu vybavení potřebného pro blížící se jarní prázdniny. Platforma však potěší i ty, kteří se chystají na svátek všech zamilovaných, ve slevách je totiž i spousta výrobků z kategorie zdraví a krása jako je např. kosmetika či parfémy. 
 
Nově spuštěná funkce „Shaker“ navíc umožní zákazníkům přístup i k dalším exkluzivním nabídkám, které na běžném webovém rozhraní platformy nenajdou. Skrze ni totiž získají každý den k dispozici dalších pět zvýhodněných nabídek, a to nad rámec tisíců již tak zlevněných produktů. Uživatelé registrovaní v programu Smart! mohou zároveň ke svým nákupům při dodržení minimální výše objednávky1 využít doručení zboží zdarma i jeho případné bezplatné vrácení. Smart! členství nabízí allegro.cz v rámci měsíčního poplatku ve výši 59 Kč nebo zvýhodněného ročního ve výši 299 Kč. 
Allegro Days: Slevy až 40 % i nová funkce Shaker s extra nabídkami každý den
















Platforma, se kterou je dle webového srovnávače Heureka spokojeno 92 % zákazníků, navíc každý nákup zabezpečuje prostřednictvím programu Allegro Protect. Ten chrání nakupující před nepředvídatelnými okolnostmi po uskutečnění nákupu jako je chybějící, neúplná, nesprávná či poškozená objednávka.
 
Všechny zvýhodněné nabídky slevové akce Allegro Days najdou zákazníci na hlavní stránce kampaně a jednotlivé produkty jsou zároveň označeny štítkem Allegro Days. Veškeré ceny jsou v souladu s evropskou směrnicí „Omnibus” garantující férovou slevu, nakupující tak mají jistotu, že je její výše vždy odvozena z nejnižší ceny daného zboží za posledních 30 dnů.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 Více k podmínkám programu Allegro Smart! najdete zde.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !