V čem je největší problém restaurace? Funguje jako rodina, přesto se do podniku nedá dostat? Jak se leze na Moravě do hospody? Kudy? Jsou ceny správně nastavené?

„Sekanou jsem si dal tady, mně už na tom životě nezáleží…“ povzdychne si Zdeněk.Oproti tomu v kuchyni pochoduje nervózní David: „Já se cítím jak u zubaře v čekárně, také nevím, co mě čeká,“ povzdychne si a pokračuje dál. Jak hodnocení dopadne? Co na talířích Zdeněk najde? „Stačí trochu pozornosti,“ komentuje Zdeněk naštvaně talíře.
Co považuje šéf za smrtelný hřích? Oni si to s Davidem vysvětlí. A taky s Eviťou, která neustále naslouchá a snaží se komunikovat se Zdeňkem za všech okolností. Jako pomocná kuchařka má na vše vlastní názor. Co se skrývá za dalšími dveřmi a dalšími a dalšími? Patří k hospodě zakrslé kozy a ovečky?
Šéfa zkrátka bude přecházet zrak. A ne jednou! „Tohle není možný, sem přijedeš a máš miliardu vjemů, jenže 99 % z nich je úplně blbě,“ povzdychne si šéf. Jak dopadne zátěžový test a co se David a jeho tým od Zdeňka naučí? Kolik hvězd dostane nakonec Davidův podnik?
Novou sérii pořadu Ano, šéfe můžete sledovat 4. 9. ve 21.35 na Primě
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová
Vendula Flassig Vrablová