Jak se personál bude dívat na přepadovku? Kdo bude mít radost z toho, že ho vidí? Číšník Petr rozhodně. A hned vysvětlí: „Máme nový jídelák, lidi to docela kvitují.“ Co Zdeněk nakonec ochutná a zjistí v restauraci? U sousedních stolů chválí, Zdeněk je tedy spokojený. Protože, jak podotkne, hlas lidu je hlas boží.

David je rád za slova, která od šéfa slyší. „Tohle je všechno dobře dochucené. A vy se pořád tváříte, jako by vám spadly hračky do kanálu. Jestli vám to nedošlo, tak vás chválím.“ Pro Zdeňka je vývoj v této restauraci překvapením. „Je tu místo na zlepšení, ale vytrvejte, jdete dobrou cestou.“
A byla nakonec hvězdička? Tým restaurace Na Čertovce jednu dostal. Jak na natáčení vzpomíná majitel David Škárka? „S odstupem jednoho roku od natáčení mám pocity jako na houpačce. Čím déle je to od natáčení, tím víc přemýšlím, jestli to celé bylo dobře, nebo špatně. Na začátku natáčení pracovaly emoce, teď vyprchává nadšení a jen přemýšlím, jak budou náš díl vnímat diváci.“
A jak hodnotí David spolupráci se Zdeňkem? „Musím říci, že Zdeněk je skvělý chlap. Na kameru i mimo ni. Dalo se s ním mluvit, je velmi lidský a myslím si, že se fakt snaží restauracím pomoci. Že mu o gastro obor opravdu jde. Jeho slovy bych řekl: Jsem překvapený, že to není zmedializované hovado. A jsem rád, že jsem se s ním mohl potkat.“