Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Arabela – pohádkový seriál pro celou rodinu

22. 08. 2007 | Novinky

Někdy stačí zazvonit zvonečkem a pohádky je konec. Jenže někdy je to právě naopak... V říši lidí se setkáváme s rodinou Majerových, kde se pan Majer živí jako vypravěč pohádek na dobrou noc. Jednoho dne najde pan Majer kouzelný zvoneček, který jeho rodinu spojí s Říší pohádek, kde vládne hodný král Hyacint se dvěma dcerami - Arabelou a Xénií. Je zde i zlý kouzelník II. kategorie Rumburak, který chce celou Říši pohádek získat jen a jen pro sebe, a hodlá pro to udělat vše.

Ale nebyl by to správný pohádkový seriál, aby vše dobře nedopadlo.


První řada této populární televizní série Arabela nabídla divákům pohádkové hrdiny v netradičním současném prostředí, a možná právě proto zaznamenala takový úspěch. Samozřejmě se o něj zasloužilo i hvězdné obsazení v čele s Vladimírem Menšíkem, Jiřím Sovákem, Janou Brejchovou, Stellou Zázvorkovou, Vladimírem Dlouhým a mnoha dalšími.


Arabela

Veškeré informace a unikátní fotogalerii k pohádkovému seriálu pro celou rodinu přináší divákům žhavá novinka na internetových stránkách České televize – webový speciál ARABELA:



Arabela

Stránky vznikají ve spolupráci s fanklubem seriálu Arabela. Odkazy Epizody, Postavy, Kouzelné předměty, Obsazení, Štáb, Rozhovory, Zajímavosti, Chyby, Kde se natáčelo skrývají vše, co diváky o tomto oblíbeném seriálu Arabela scenáristy Miloše Macourka a režiséra Václava Vorlíčka zajímá včetně informací o Arabele, o kterých možná neměli ani tušení. Možnost podělit se s ostatními návštěvníky stránek o osobní názory, pocity či informace jim nabízí Diskuse o Arabele.

Na webovém speciálu ARABELA si diváci samozřejmě mohou připomenout také postavy a jejich představitele. Jako například Mařenku Hermannovou, kterou ztvárnila Veronika Týblová-Polívková. Jaký je osud této dětské hvězdy po natočení seriálu, co zůstalo z jejích snů a jak se naplnily její představy o životě?


Seriál Arabela vychází na třech DVD a všechny disky budou zaplněny až po okraj.
Arabela Arabela














Třináct zhruba půlhodinových dílů je rozděleno na tři DVD. Na třetím DVD jsou kromě posledních dílů rovněž bonusové materiály, které nabídnou například epizodu z cyklu České televize Pokračování příště, věnovanou právě Arabele, epizodu z cyklu Osudy hvězd o Ondřeji Kepkovi (dětském představiteli Honzíka), rozhovor s Václavem Vorlíčkem a dalšími tvůrci a herci, obsáhlou fotogalerii, a také srovnávací ukázku, jak vypadal seriál v původní televizní kopii v protikladu ke zcela novému přepisu z filmového pásu, pořízenému právě pro toto premiérové DVD vydání.
DVD Arabela vyšla v Edici ČT a prodejní cena jednoho DVD seriálu Arabela je 279,- Kč. Můžete si ho zakoupit ZDE.


Více informací se dozvíte také na nových webových stránách seriálu ARABELA.


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to rozprávka mojho detstva
Obrázek uživatelky
profil
........skutecne velky dobrodruzny a pohadkovy zazitek pro vsechny generace.
Obrázek uživatelky
profil
Seriál Arabela byl krásná záležitost. Jako už větší holka jsem jej ráda sledovala, ovšem její druhá série mi připadala trochu vedle - jako slátanina nápadů. První řadu shlédnu ráda a kdykoli. A ještě navazuje seriál Rumburak - to už je sice lepší, než druhá řada, ale také to již není ono.
Obrázek uživatelky
profil
ARABELU tedy tu pohádku jsem milovala a strašně jsem jako holka milovala DLOUHÉHOale i nyní má pořád něco do sebe
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles