Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aupair - život na farmě

27. 05. 2017 | Vaše příběhy
Hodně lidí se ptá, jak vlastně vypadá au-pair život nebo život na farmě. Každý si myslí, že práce au-pair je jen o válení se na gauči, koukání na pohádky, jídlo a spaní. Tak já vám teď řeknu, jak chodí běžný den au-pair (můj den) a ke všemu na farmě.

Ráno mi den začíná v 8:00 hodin ráno. Kdy vstanu, připravím snídani pro 4 děti, nasnídám se i já, připravím děti do školy a v 9:00 tradá - 2 děti mi odjíždí a já zůstávám jen s dvěma nejmladšími. 
No ona to není žádná sláva, ale přežít se to dá. Oblíknu kluky do venkovního oblečení a jdeme se projít po farmě. Hodně velká rozloha farmy, kdy procházka kolem zabere i hodinu a půl. Cestou se zastavíme u koní, posedíme u pastviny s krávami, kde je i krásný výhled. Potom pokračujeme na malá telátka a na prasata, no a potom šup domů, malý má čas jít do postýlky.

Mezitím co mi jedno dítě spí, tak s druhým něco tvoříme, hrajeme na zahradě fotbal nebo se koukáme na pohádku. Potom je čas na oběd a vrací se mi další dvě děti ze školy. Uděláme domácí úkoly, popovídáme si, jaký byl den a jdeme ven. Jdeme si hrát na písek, fotbal nebo se opět podívat na zvířata.

Večer, když se vrátí kolem 18:00 hodin hostující mamka z práce, tak si jdu zacvičit. Například běhání do těch velkých kopců tady, nebo jedu na kolo na nejbližší pláž 13 km a nebo jen padnu do postele a relaxuji. Občas jdu spát kolem 22:00, občas už usnu ve 21:00, jak jsem unavená.

Myslím, že práce au-pair je výborná na přípravu na svoje děti, na zdokonalení se v jazyce, poznání nové země, kultury i lidí. Momentálně jsem au-pair v Irsku na 3 měsíce. Mám spoustu plánů a rozhodně bych vám chtěla o nějakých výletech napsat nějaký pěkný článek a přidat fotografie, abyste věděli, kam se třeba jet podívat na dovolenou. 



Veragayd - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Aupair - život na farmě:

Aupair - život na farmě
Aupair - život na farmě
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !