Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Black: začátek s námi

15. 02. 2014 | Zvířátka

Když jsem se konečně odstěhovala od rodičů, mohla jsem si koupit svého vysněného psa, kterého jsem chtěla od doby, kdy jsme museli dát našeho prvního pryč.

Vybrala jsem si německého ovčáka, oznámila to doma příteli a hned začala pátrat v inzercích. Hledala jsem v psích a jiných zvířecích časopisech, psala jsem všem chovatelům, jejichž inzerát se mi líbil. Ale bohužel, buďto měli už jen fenky a já tutově chtěla jen psa nebo byli z druhé strany republiky, což jsem bohužel nemohla zvládnout, protože jsme tehdy byli ještě bez auta.

Nakonec jsem našla inzerát. Sice se jednalo o psy bez papírů, ale velké plus bylo, že se jednalo o štěňata z našeho města. Jelikož prckové na fotce vypadali úžasně, okamžitě jsem paní poslala SMSku. Rychle jsem dostala odpověď. Paní měla poslední dvě volné fenky a jednoho pejska. Měla jsem jasno. Jakmile přišel přítel domů, oznámila jsem mu, že si zítra jedeme pro prcka.

pejsek BlackKdyž jsme se druhý den dostali k danému domu majitelky, nenašli jsme ani zvonek. Proto jsem opět dávala vědět mobilem, že stojíme u branky. Za chvíli přišla paní i s černou kuličkou v náručí. Jakmile jsem tu kuličku viděla, věděla jsem, že bez něj neodejdu. Najednou mi bylo jedno, že jsem se nepodívala na rodiče ani na zbytek sourozenců. I přítel se hned zamiloval. Cestou tam se totiž velice nervoval, že na něj vyběhne nějaké malé tornádo.

Náš prcek byl přesný opak přítelových představ. Byl to sice macek, ale naprosto klidný, seděl v náručí a ani se nehnul. Zaplatila jsem za něj 1 500,- a s připitomělým úsměvem na tváři jsme vyrazili všichni tři na autobus. Přítel ho celou cestu nesl sám, protože i když byl malinkej, po chvilce se pronesl. V autobuse i ve městě si získával pozornost všech, jako každé štěně.

Jmenoval se Attila. První dva dny. Na přítelovo zoufání si, že mu každý po zjištění jména našeho prcka chválí, jakou má krásnou fenku, jsem souhlasila s přejmenováním. Black zvítězil. Pro mnohé jméno na základě zbarvení, pro mě souvislost s krásným černým psem, v něhož se proměňoval Sirius Black.

Hned první večer, kdy se Black usadil na gauči v obýváku, jsem v jeho tváři viděla, že je spokojený. A to bylo vše, co jsem potřebovala.


NikollShé - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Black: začátek s námi:

Black: začátek s námi
Black: začátek s námi
Black: začátek s námi
Black: začátek s námi
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nádherné SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Sláskou napsaný článek.Blek se dostal do dobrých rukou.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný článeček i fotky...ať se vám daří,je vidět že Blek je u vás spokojený...SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles