Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dětský ráj na zahradě

30. 07. 2011 | Zahrádka

Ratolestem fantazie rozhodně nechybí. Zřejmě se tedy nesetkáte se situací, kdy by nenašly něco, čím by se mohly zabavit. Často se ale stává, že je hračky či nové činnosti záhy omrzí, nehledě na to, že si často oblíbí věc, která se ke hraní zrovna vůbec, ale vůbec nehodí. Když vašim dětem na zahradě vytvoříte soukromé zábavní centrum, zaměříte jejich pozornost žádoucím směrem, a navíc budete mít více času pro sebe a sladký odpočinek!


Mini bazénky pro vaše ratolesti


Nezáleží na tom, jestli jsou vaší ratolesti dva roky nebo pět let, nadšené budou bez rozdílu všechny. Vybírat můžete ze širokého spektra bazénků, od klasických kulatých s nafukovacími lemy, přes hranaté či oválné s celonafukovacími boky až po bazének se stříškou, jenž vaše poklady ochrání před ostrými slunečními paprsky. Je libo rybičky, chobotničky nebo snad mořské hvězdice? I z klasického bazénu můžete vytvořit dětský ráj. Stačí pořídit barevná nafukovací lehátka, kruhy, míče, nafukovací zvířátka nebo vodní pistole.


Soukromé dětské hřiště


skákací hradPískoviště bývá mezi dětmi velmi oblíbené. Co když ale nejste příznivci písečné plochy na vašem pozemku a současně se vám příčí představa, že si vaše dítě bude hrát na veřejném pískovišti, kde hrozí, že kromě písku najde i jiné věci. Vytvořte si na zahrádce pískoviště vlastní a mějte jistotu. Kutilové, pokud už tak neučinili, svým dětem zajisté postaví vyšperkované pískoviště svépomocí, třeba z opracovaných dřevěných trámů či latí.


Navíc klasické dřevěné hrany vytváří přirozený přechod mezi pískovištěm a zahradou. Jestliže se na stloukání pískoviště necítíte nebo zkrátka nemáte čas, i pro vás existuje kvalitní a také bezpečná alternativa. V OBI mají například pískoviště z pevné umělé hmoty (nehrozí zadření třísek) ve tvaru vaničky, která se kromě naplnění pískem může využít i jako bazének. Praktický je také kryt, kterým zajistíte písek proti promáčení třeba při letních bouřkách.


Klouzačky a houpačky – každé dítě by vám řeklo, že neexistuje nic lepšího. Dětské zahradní skluzavky jsou dnes vyráběny z plastu, manipulace s nimi je proto snadná a navíc je lze v zimních měsících využít i v interiéru, stejně jako některé houpačky. A co takhle mít na zahradě skákací hrad? Nebojte se, vaše zahrada se nepromění v pouť – v případě potřeby se hrad snadno složí do tašky.


Existuje jedna věc, kterou milují děti i dospělí – trampolína. Moderní venkovní trampolíny dosazují dostatečných rozměrů, abyste si mohli zaskotačit dohromady se svými dětmi. Nemusíte se bát ani toho, že by někdo z vás neudržel rovnováhu a spadl z ní na zem. Dnešní trampolíny jsou totiž ohraničeny ochrannou sítí a vaše ratolesti jsou tedy v naprostém bezpečí.


Zdroj: OBI.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !