Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Býk - roční horoskop na rok 2018

1. 01. 2018 | Horoskopy

Býk (21.4. - 20.5.)


Milí Býci, horoskop vám předpovídá úspěšnější a spokojenější rok, než tomu bylo v roce 2017. Díky tomu se budete cítit mnohem klidněji a sebevědoměji. Tento rok bude pro vás chvílemi hodně akční, přinese vám hodně změn a bude symbolizovat touhu po svobodě. Těm, kterým se nedařilo plnit přání a cíle, konečně okusí pocity spokojenosti a radosti, ale nic není zadarmo. Zrozenci ve znamení Býka nemají rádi změny a těžko reagují na nové věci, kterých bude v tomto roce nemálo. Rok 2018 vám dává příležitost ukázat, co ve vás dříme dobrého a s trochou odvahy a energie se vám podaří vše, co si zamanete!
 


Býk

- roční horoskop na rok 2018


Práce a kariéra

První měsíc v roce bude poklidný a budete mít pocit, že „přešlapujete na místě“. Buďte trpěliví, věřte sami sobě a svým schopnostem a uvidíte, že vás nezklamou! Vaše pracovní tempo bude přibývat na rychlosti a zhruba na začátku druhé poloviny roku už nabere vysoké obrátky. Přicházet budou i šťastné náhody, díky nimž dosáhnete vysněných cílů. Pokud se nenecháte vyprovokovat, bude to rok plný vítězství, ale snažte se nezneužívat své moci a nechovejte se nadřazeně! V letním období budou hvězdy nakloněné novým změnám a začátkům. Bude tedy ten pravý čas na změnu zaměstnání nebo na splnění dlouho odkládaných povinností. Pokud se chcete pustit do vlastního podnikání, ten správný čas nastane v měsíci červnu.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Peníze

Zkuste zkrotit vaše výdaje a zapřemýšlejte, zda k životu opravdu potřebujete vše, co si kupujete. Finančně náročný se jeví měsíc listopad, kdy po nečekaných výdajích budete mít najednou hluboko do kapsy. Zkuste si preventivně po celý rok vytvářet finanční rezervu, kterou budete mít schovanou pro případ nenadálých výdajů. V průběhu celého roku si dejte zvýšený pozor na krádeže, hrozí riziko, že přijdete nejen o peníze, ale i nějaké cenné předměty. Pokud hodláte jet na dovolenou, zvolte si měsíc srpen a vyberte si jen solidní cestovní kancelář, abyste se vyhnuli obtížím.
 

Zdraví

Horoskop na rok 2018 říká, že se Býkům povede dobře, bude tedy jen na vás, jak tuto pozitivní energii využijete. Pokud jste v roce 2017 byli nemocní, tento rok přinese výrazné zlepšení zdravotního stavu. Přesto myslete na své zdraví, věnujte se zdravému životnímu stylu a nezapomínejte na pravidelné preventivní prohlídky. Už dlouho si přejete zhubnout, ale výsledky pořád nejsou takové, jaké byste si představovali. Jako nejvhodnější se jeví jarní měsíce, ale musíte být vytrvalí a trpěliví. Koncem roku vás vinou chladných dní může potrápit bolest krku a zad.

Láska a vztahy

Rok 2018 pro Býky není příliš o lásce. V záplavě povinností zapomínáte na svého partnera, ale na každém vztahu je třeba pracovat. Zadaní Býci by neměli spoléhat na to, že pokud jsou ve vztahu už dlouho, není třeba se snažit. Naopak, do vztahu je třeba neustále vkládat novou energii, nápady a hlavně komunikovat. Nejromantičtějším měsícem v roce bude duben, využijte ho k naplánování romantického víkendového pobytu. Naopak nejsložitější bude měsíc květen, který přináší rozhodování, zda opustit staré nevyhovující a nefunkční svazky. V dubnu zřejmě zažijete radostnou událost, a to narození dítěte v rodině nebo u blízkých přátel. Nezadaní Býci budou mít v jarních měsících jedinečnou příležitost se seznámit.
 

A na co si dát pozor v roce 2018?

Potkáte někoho, do koho se bláznivě zamilujete. Pokud jste v pevném partnerství, tak se snažte tomuto vztahu nepropadnout, mohlo by vám to velice zkomplikovat život.
 

Vaše motto pro rok 2018:

Život není ani dobrý, ani špatný, ale jen takový, jaký si ho sami uděláme.



Býk - horoskop na rok 2018Horoskopy pro tento týden:
Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2018:

Roční horoskop na rok 2018 - Beran

Roční horoskop na rok 2018 - Býk

Roční horoskop na rok 2018 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2018 - Rak

Roční horoskop na rok 2018 - Lev

Roční horoskop na rok 2018 - Panna

Roční horoskop na rok 2018 - Váhy

Roční horoskop na rok 2018 - Štír

Roční horoskop na rok 2018 - Střelec

Roční horoskop na rok 2018 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2018 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2018 - Ryby


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nechám se překvapitSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda