Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Castingy soutěže X Factor skončily

8. 12. 2007 | Televizní tipy

Přihlásilo se 6913 lidí!


Největší hledání pěveckých talentů v dějinách České republiky má za sebou svou první část. V pondělí 2. prosince skončily v pražském Kongresové centru castingy nové soutěže s názvem X Factor. Zájem stát se novou hvězdou pěveckého nebe projevilo celkem 6 913 lidí všech věkových kategorií!

Po Zlíně, Brně, Českých Budějovicích a Ostravě se poslední díl castingů odehrál v Praze. Celkem se na něj přihlásilo 3 525 lidí, což bylo více než na všechny předchozí castingy dohromady. Pražský casting přinesl i jeden z rekordů soutěže. Nejstarší soutěžící vůbec se na něm stala 87-letá Anna Černohlávková z Mladé Boleslavi.
X Factor Větší zájem o účast v soutěži projevily dívky a ženy, kterých se do soutěže přihlásilo 4 306, než chlapců a mužů, kterých se zapsalo 2 607. Největší zájem byl mezi mladými, v kategorii 15-24 let chtělo soutěžit 3 956 lidí, v kategorii 25 a více let 2 089 lidí a v kategorii vokálních skupin pak 868 lidí.

„Další kolo soutěže proběhne v lednu, kdy se soutěžící mezi sebou utkají v semifinálových soustředěních rozděleni již do příslušných kategorií,“ říká koordinátor projektu Adam Kotalík. V semifinále bude o každé kategorii rozhodovat jeden porotce. Každý porotce pak nominuje do finále čtyři soutěžící ze své kategorie.

X Factor
X Factor je nová castingová show TV Nova otevřená pro zpěváky všech generací a poprvé u nás dává šanci prosadit se i vokálním skupinám. Vítěz získá kromě kontraktu na vydání vlastního alba i finanční prémii milion korun, kterou může využít na rozjezd své profesionální kariéry. Castingy se uskutečnily v říjnu, listopadu a prosinci v pěti městech České republiky.




Zdroj: TV NOVA

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tešim sa na vyber
Obrázek uživatelky
profil
Dává naději i starším ale aby to nebyla jen další superstar
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek