Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesta k úsporám vede přes slevový kupón

27. 08. 2022 | Finance
-Komerční sdělení-

I šetřit se musí umět. A my víme, jak a kde! A rádi se s vámi o naše tajemství podělíme!

Zdražuje vše, nač se podíváme. Energie, potraviny, obuv i oblečení. I přesto existují segmenty, které nezdražují. Naopak zlevňují. Slevové portály.

Když nakupovat, tak ve slevách a akcích


Spousta lidí nemá jinou možnost. Máme prý před sebou krušnou zimu. Strávenou ve třech svetrech a cenami za energie vyšponovanými na historické maximum. Účty za plyn těm, kterým v dohledné době skončí fixace, dle slov ekonomů prý vyskočí až desetinásobně. S elektřinou to prý nebude o moc lepší. Většina lidí zkrátka nebude mít na rozhazování. Nákupy ve slevách nebudou volbou, nýbrž nutností. A my víme, kde ve slevách nakoupíte vždy. 24 hodin denně, 5 dní v týdnu, 365 dní v roce.

Kde nakoupíte se slevou?


Například v supermarketech pořádajících různé slevové akce. Problémem je, že dokud si pečlivě nenastudujete leták dané provozovny, netušíte, jaké zboží ve slevě zrovna bude. Supermarketové akce tak v podstatě jsou sázkou do loterie. Tíhnete-li spíše k sázce na jistotu, nakupujte spíše prostřednictvím slevových portálů, například na slevovykupon.net. Ten sdružuje tolik e-shopů a značek nabízející své zboží ve slevách, že je velká šance, že zde seženete i zboží, které momentálně potřebujete. Včetně potravin a nápojů.


Jak to funguje?


Jednoduše. Portál slevovykupon.net nabízí zajímavé slevové kupóny a slevové kódy, s nimiž vybrané zboží pořídíte třeba s padesátiprocentní slevou, tedy za polovinu. Ve hře ale někdy jsou i slevy osmdesátiprocentní. Slevy pro maminky, na oblečení, obuv a doplňky, potřeby pro zvířata i zvířata samotná. Slevy na knihy, jídlo, nápoje, dárkové zboží i kosmetiku. Ale i na zahraniční zájezdy, pojištění a finanční produkty, telekomunikace a internet. S výraznou slevou tu ale pořídíte i automobil. Nevěříte? Tak si nabídku serveru projděte a uvidíte.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !