Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete půjčku? Vybírejte chytře a ušetříte

6. 11. 2016 | Finance
-Komerční sdělení-

Získat půjčku můžete v bankovním i nebankovním sektoru ještě docela snadno. Otázkou je, jak je půjčka drahá a zda není nějakým způsobem možné ušetřit. Určitě je. Stačí dodrže pár pravidel.

Pravidla, jak ušetřit na půjčce


1. Srovnávejte, srovnávejte, srovnávejte  
Prvním krokem k výběru půjčky by neměl být váš instinkt, ale použití online srovnání. Půjčit si můžete rovnou online. Porovnáním jednotlivých parametrů můžete ušetřit tisíce korun. Online srovnání je zcela nezávazné a hlavně je pro všechny zdarma. Stačí zadat částku a typ půjčky. Okamžitě vidíte, kde se vám půjčit (ne)vyplatí.

chcete půjčku ?2. Hledejte půjčku zdarma

Víte o tom, že si můžete půjčit i bez úroků malou půjčku? Stačí být novým zákazníkem, provést online registraci a půjčit si částku ve stanovené výši. Pokud dodržíte termín splatnosti, nezaplatíte ani korunu na úrocích.

K 14.11.2016 bylo možno si půjčit zdarma zde:
Zaplo – 1. půjčka zdarma až 8 000 Kč na 30 dnů
Ferratum – 1. půjčka zdarma až 9 000 Kč na 30 dnů
Japonská půjčka – až 10 000 Kč na 14 dnů zdarma

3. Hledejte půjčku, kde vám odpustí splátky nebo vrátí úroky

Tesco půjčka
– pokud řádně splácíte, můžete získat až 50 % úroků zpět
Air bank – s půjčkou lze i ušetřit. Za řádné splácení získáte u Airbank výhodnou sazbu 6, - 9,9 %.
Česká spořitelna – odpustí vám až 12 splátek za řádné splácení
Cofidis – další peníze ušetříte, když využijete partnerskou půjčku s garantovanou sazbou 6,9 %

Zkuste konsolidovat nebo refinancovat

Máte už několik půjček, které zatěžují váš rozpočet? Změňte to. Zkuste konsolidaci, která vám umožní zlevnit si půjčku, snížit splátky, prodloužit dobu splácení. Chytrá kalkulačka vám s výpočtem konsolidace pomůže. Konsolidovat lze částky až do 1 milionu korun. Ale pozor, nesmíte mít závazky po splatnosti.  Převeďte si půjčky jinam a můžete refinancováním získat výhodnější.

Půjčka v bance nebývá nejlevnější

Banky rozhodně nepatří mezi subjekty, které by vám chtěly dát něco zadarmo. Úvěrové produkty jsou nabízeny individuálně a úroky se pro jednotlivé klienty liší. Může se stát, že půjčka v bance je dražší o několik procent, než stejná půjčka u nebankovního subjektu.

Půjčujte si  tolik, kolik zvládnete splatit

Chcete půjčku na Vánoce, na dovolenou nebo na nákup elektroniky? Pokud půjčku nutně potřebujete, půjčte si jen to, co jste skutečně schopni vrátit v řádném termínu. Využívejte půjčky zdarma, které se hodí, když se rozbije pračka, potřebujete zaplatit školu v přírodě, apod.

Nabídka půjček je opravdu pestrá, je proto těžké se v ní orientovat. Nebojte se dát si načas a vybírat si tu nejvýhodnější nabídku. Půjčku si sjednávejte s rozvahou, nevrhejte se na první nabídku. Záhy můžete zjistit, že přeplácíte desítky tisíc oproti konkurenci.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !