Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chystáte svatbu? Na tyto věci nesmíte zapomenout

9. 09. 2022 | Svatba
-Komerční sdělení-

Dočkali jste se zasnoubení a nyní vás čekají svatební přípravy? Nejde o nic nezvladatelného, přesto je dobré všem důležitým věcem věnovat patřičnou pozornost. Budete tak mít jistotu, že se vše podaří.

Svatební šaty a oblek


Ať už si budete šaty půjčovat, kupovat, nebo si je dokonce necháte ušít na míru, neodkládejte tuto činnost na poslední chvíli. Abyste našli vhodný styl, střih i velikost, vám zabere několik návštěv svatebních salonů. Čekáte-li potomka, máte situaci o něco komplikovanější, ani v tomto případě se ale nevyplatí celou věc odkládat. Svatební oblek pro ženicha je o něco jednodušší záležitostí, ale i zde je dobré mít včas jasno. Pozor jen na změnu váhy, oblek musí dokonale padnout, aby ženich udělal dokonalý dojem.

Pánská móda

Kdy a kde se budete brát?


Prioritu by měl mít i výběr místa a termínu svatby. Není výjimkou, že populární svatební lokality jsou na dlouhé měsíce kompletně zarezervované. Nejde ale jen o svatební místo. Volný termín musí mít i oddávající. Není na škodu termín konzultovat se svědky či rodinou. Snažte se vyhnout tomu, abyste jim komplikovali kalendář třeba kvůli zkouškovému období ve škole nebo například kvůli dlouhodobě plánovanému zdravotnímu zákroku.

Termín můžete konzultovat i s dalšími nepostradatelnými osobami – třeba se svatební koordinátorkou nebo s fotografy či oblíbenou kapelou. Nemůžete samozřejmě konzultovat termíny se stovkami lidí, ale několik důležitých jedinců by mělo mít šanci do termínu promluvit.

Připravte si seznam hostů a rozpočet


Kromě samotných svatebčanů a jejich nejbližších je důležitý také seznam dalších hostů. Je o položku, která významně ovlivňuje celkový rozpočet svatby. Je totiž rozdíl pořádat hostinu pro 30 lidí nebo pro 200 hostů – a to nejen z pohledu množství servírovaného jídla, ale i z pohledu kapacity obsluhujícího personálu.

Jakmile tedy znáte velikost svatby a místo konání, je na místě k těmto položkám připočítat i zbylé položky a stanovit si jasný rozpočet. Pokud zjistíte, že rozpočet je mimo vaši představu, budete muset najít škrty a dostat finanční stránku pod kontrolu.

Sestavte dokonalý plán svatebního dne


Ať už se počet vašich hostů počítá na desítky, nebo dokonce na stovky, není jednoduché takové množství hostů uhlídat. Uhlídat v tom smyslu, aby každý byl včas tam, kde má být a svatební den proběhl bez zbytečných prodlev a problémů.

Proto připravte podrobný časový plán a všechny hosty o něm informujte. Zejména pokud se svatba koná dále od jejich bydliště.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !