Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co dělají tvrdý chlapi o prázdninách

8. 07. 2012 | Vaše příběhy

Začaly prázdniny! Děti se těší, ale dospělým (rodičům, prarodičům) nastávají krušné chvíle - uhlídat je! :O))))))))))   Včera jsem se šla podívat na rybníček Márinka. Podobnost s mým jménem čistě náhodná :O) 

Hladina byla po ranním dešti jako zrcadlo, jen pár capartů už skotačilo u břehu. Voda nebyla ještě prohřátá, a tak se jim nechtělo do vody. Okolo se už začínaly stavět tratě a  pódium pro  tvrdé chlapy, kteří po nočním mejdanu začínajících prázdnin přijížděli. Za chvilku měl odstartovat další jejich start triatlonu. Obloha byla všelijaká, ale startovním polem už vládl neklid - právě se odstartovalo! Ve vodě to vřelo jako při výlovu. Ono se to řekne - doplavat ke břehu co nejdříve, ale když ještě před chvílí padaly proudy vody z oblohy a přitom všude hlásili, jaké bude slunečno.

co dělají chlapi o prázdnináchBěhem 10 minut už první šťastlivci byli u břehu a už hledali svoje kola. Sluníčko začínalo konečně odstrkávat mraky a chystalo se ukázat všem, jak dovede potrápit svými paprsky každého, kdo se jen poodhalil a neschoval  se pod košaté stromy podél rybníka, v kopcích se začínali potit odvážlivci! 

Hodiny či minuty ubíhaly  a kola byla pomalu všechna odložena, vybíhalo se jen v teniskách po obvodu rybníka - 4 kolečka! Každý, kdo měl na trati svého favorita, začínal fandit a pokřikovat, ve stáncích se během běhu podávala voda, jelikož sluníčko se už opravdu hodně opíralo do všeho, co jen uvidělo na své cestě po trati.  Nejstaršímu z nich bylo 72 a nejmladšímu 13 let!  Prarodič a vnuk doběhli  oba!  Děda  byl po létech tvrdého tréninku zkušenější, přiběhl dříve, ale vnuk teprve začínal. Uvidíme příští rok!! Už se těším na příští prázdniny, jen aby oba byli zdrávi?


Marijánka9 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkPěkné, v vejich věku jsou děti u počítače a dědové v hospodě. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dúfam, že si dedko s vnukom zabehne ešte nejednu trasu. A vôbec nezáleží na tom, ktorý z nich dobehne skôr.
Obrázek uživatelky
profil
snad příští rok zase vyrazí spolu...SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles