Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dárek k narozeninám

21. 12. 2014 | Vaše příběhy

Na oslavě narozenin mě mile dárkem překvapili všichni, ať už to byl dárek malý třpytivý od manžela nebo žertovný od kamarádek. Jeden dáreček byl v ozdobné obálce a tak jsem nedočkavě do ní nahlédla. Kytičkový papír skrýval dárek v podobě zážitku a abych byla přesná, tak se jednalo o kosmetické služby v salonu krásy. Mohla jsem si zvolit datum i čas podle přání a na tel. čísle na vizitce se domluvit s kosmetičkou. Znělo to úžasně, protože na takovém místě jsem nikdy předtím nebyla.

Zatím jsem byla pouze u kosmetičky, která měla provizorní pracovnu doma na jednoduché čištění pleti a masku. Ovšem něco luxusního přímo v salonu jsem ještě nevyzkoušela. Měla jsem svou představu, jak to tam bude vypadat a čím víc se blížil den D, tím víc jsem se těšila a zároveň byla nervozní. Salon krásy mě překvapil, byl to patrový dům, v přízemí se nacházelo kadeřnictví a v patře byla kosmetika, kde se provádělo nejen kosmetické ošetření obličeje, ale i zkrášlující masáže a zábaly celého těla.

Kompletní kosmetická procedura byla asi na dvě hodiny a tak jsem si před tím chtěla dojít na WC. Kabinka se nacházela nad schodištěm a bylo na ni vidět již z přízemí, protože tyhle moderní objekty jsou stavěné ze skla a oceli a vidíte tak prakticky všechno. Prošla jsem prostor kadeřnictví a nad schodištěm se zavřela na toaletě. Měli všude čisto, ale nějak těsno, na můj vkus příliš šetřili místem a když jsem se chtěla otočit, tak jsem se šoupala o dveře. V miniaturním umyvadle jsem si umyla ruce a natočila jsem se k sušáku. Udělala jsem krok zpátky, abych mohla otevřít dveře a odejít, přitom jsem málem spadla do záchodové mísy, no vždyť říkám málo místa. Vyrovnala jsem balanc, v zrcadle upravila vlasy a přehodila kabelku přes rameno. V okamžiku, kdy jsem otevřela dveře, se stalo něco, co mě doslova zmrazilo.

Než jsem udělala krok z kabinky, tak se kolem mých bot začaly kutálet toaletní papíry, které byly doteď vyrovnané do komínku vedle mísy. Vypadalo to jako na hasičských závodech, kdy hasiči kutálejí a rozmotávají hadice. Jak jsem se lekla, tak jsem uskočila a přitom jsem kabelkou shodila stojan, kde bylo dalších asi deset rolí, ale těch tuplovaných, které vydají za tři klasické. Chtěla jsem situaci zachránit a padající role se snažila pochytat. Ty první jsem už nedohonila, nabraly nevídanou rychlost a měly přede mnou náskok asi metr a půl. Nad schodištěm ještě poskočily a kutálely se a rozmotávaly, až doputovaly po schodech dolů do kadeřnictví.

Kadeřník Patrik se přestal bavit se zákaznicí a s úžasem se podíval po trase toaleťáku, až se jeho pohled potkal s mým. Byl pohotový a dokonalý gentleman. Všude jinde bych si vyslechla, že jsem nemehlo, ale pro Patrika jsem byla rozkošná a jen trochu roztržitá...hihi.  A zrovna v tuhle chvíli mě zavolala kosmetička, právě včas, říkám si a bleskurychle jsem zmizela za jejími dveřmi. A byla jsem ráda, že po tom leknutí můžu konečně relaxovat na pohodlném lehátku. Kosmetika byla skvělá, moc se mi péče kosmetičky líbila a musím říct, že zážitek jako dárek je bezva nápad.


Setury - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Dárek k narozeninám:

Dárek k narozeninám
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil

skvělý zážitekSmajlíkSmajlíkSmajlík -s mou trojrozměrnou postavou by se zřejmě odkutálela i záchodová mísaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
I jsem se zasmálaSmajlíkSmajlíkMně by se to jistě taky stalo..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Úžasná příhoda, to člověk nevymyslí, to se musí zažítSmajlík
Supr!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
děkuji děvčata za vaše milé komentáře Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tiež som to videla pred očami a vo farbách Smajlík.
Pri čítaní som sa dobre zabavila, ale je mi jasné, že tebe v tom momente asi veľmi do smiechu nebolo.

A Patrik si zaslúži 1* Smajlík, zachoval sa skvelo.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles