Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dárek k výročí svatby

30. 08. 2021 | Svatba
-Komerční sdělení-

Každá žena si jistě pamatuje svůj vysněný svatební den, ale stejně tak každý muž vzpomíná na svou nervozitu při očekávání onoho všeříkajícího slůvka. Svatba odezní během dne, ale společný život už potrvá navždy. Proto je nutné o každý vztah pečovat s láskou a čas od času si udělat radost milým dárkem. Věřte, že zlatý šperk je úžasným dárkem jak pro muže, tak i pro ženy.

Dárek pro ženu


U ženy je to se šperky vždy jednodušší, protože výběr je opravdu pestrý. Jeden typ šperku však u ženy vždy zaboduje a to zlaté náušnice. Každá má ráda jinou barvu drahého kovu, proto je dobré zjistit zda nosí ze žlutého zlata a nebo náušnice z bílého zlata. V České republice se vyrábí ze 14-ti karátového zlata ryzosti 585/1000.

zlatý prstenNaprostou výhrou jsou briliantové náušnice. Nelekejte se závratných sum. Náušnice pecky osazené drobnými brilianty jsou maximálně vkusné a cenově dostupné. Dále se můžete zaměřit na oblíbenou barvu vaší ženy a dle toho vybírat náušnice osazené různě barevnými drahými kameny.

Dalším skvělým dárkem a zároveň symbolem lásky je zlatý prsten. Kruh znázorňuje dokonalost, celistvost a nekonečno. Lepší popis spokojeného vztahu snad už ani není. Potrpíte-li si na tradici a symboliku, poté jsou přívěsky ve tvaru srdce, anděla či nekonečna tou pravou volbou pro vás.

Dárek pro muže


Zřejmě neexistuje muž, který by si na řetízek hrdě pověsil přívěsek se srdíčkem od své lásky. Pánské šperky musí být mužné, bez ozdobných prvků a v masivním provedení. Proto je u mužů výběr poněkud omezen. Stále se však můžete spolehnout na ověřenou klasiku jako jsou pánské řetízky a náramky.

Velmi pevné a žádané typy zlatých řetízků s náramky jsou pancr, dvojpancr, figaro nebo královská vazba. Pánské královské řetízky a náramky jsou naprosto unikátní svou propracovaností, ovšem pyšní se také vysokou váhou, proto jsou častěji nabízeny ve stříbře.

Pro někoho může přívěsek se znamením zvěrokruhu představovat ohranou písničku. V dnešní nabídce šperků proto naleznete i tématické přívěsky. Jako je kopačka pro fotbalistu, raketa pro tenistu, ale i přívěsek motorky, kuželky a další kousky, které vystihují oblíbené koníčky většiny mužů.

Co si můžete darovat společně?


Některé páry se po jisté době rozhodnou tzv. obnovit své sliby. Při této příležitosti si často nechávají vyrobit nové snubní prsteny nebo alespoň zrenovovat ty stávající. Každý dobrý zlatník po prohlédnutí šperku dokáže určit, zda stojí za záchranu. Mnohdy stačí osmirkování od škrábanců času a mechanické vyleštění na profesionální leštičce.

Na závěr si můžete na vnitřní stranu snubních prstenů nechat vyrýt datum svatby či jméno své drahé polovičky. Po společně strávených rocích již jistě jeden druhého dobře znáte a proto výběr šperku k výročí svatby zvládnete na jedničku.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dárek k výročí svatby:

Dárek k výročí svatby
Dárek k výročí svatby
Dárek k výročí svatby
Dárek k výročí svatby
Dárek k výročí svatby
Dárek k výročí svatby
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !