Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Degustace nebo únikovka v obýváku? Objevte nejlepší zážitky na doma

2. 03. 2021 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Kdysi jsem se babičky ptala, které chvíle ji v životě nejvíc těšily. Nové auto ani parfém to nebyly. Začala vzpomínat a vypočítávat – když na plese vypadla elektřina a s dědou tančili při svíčkách až do rána. Když si i přes zákaz doktorů nakrájela oblíbený bůček. Když se odhodlala k nočnímu koupání v moři...

Taky jste si toho všimli? Lidé si většinou nepamatují věci, které dostali, ale chvíle, které zažili. To mě inspirovalo. Už se lidem nesnažím věnovat nákladné dárky, na něž se za pár měsíců bude prášit. Ale takové, co se vryjí do srdce. Zážitky. A protože vím, že za nimi teď nemůžete, přijdou oni k vám. Domů, v teple a pohodě. Přesvědčte se.

Pošimrejte chuťové buňky a užijte si den s nejbližšími


Domácí degustace představují fenomén doby. Není se čemu divit. Člověk si zpříjemní den, ochutná zajímavé pití či delikatesu a ještě se něco dozví. Degustací vás skrz monitor totiž provede sommelier, sládek, čokoláter či barman.

Domácí degustace vína potěší partnera, kamarádku i rodinu


degustace vínaUdělejte si hezký večer. Se svým milým ochutnáte lahodná vína a o každém se dozvíte to nejzásadnější. Stejně tak můžete obdarovat kamarádku a poklábosit si u skleničky. Ideální dárek i pro rodiče. Výhodou domácí degustace je, že sami rozhodujete, kdy na ni máte chuť. Domů vám dorazí bedna šesti vín. Se someliérem se pak setkáte online.


Degustace whisky na doma – pro muže značka ideál


Ušlechtilá jednosladová whisky TREBITSCH zraje v sudech, které v Třebíčí vyrábějí sami. Má tóny ovoce, vanilky i karamelu. Základ představuje jemně nakouřený ječmen s dubovým dřevem. Domácí degustace Trebitsch whisky je rituál. Tím vaši polovičku, tátu či bráchu provede master distiller, provozní ředitel destilérky a moderátor Karel Kašák.



Degustace čokolády

Domácí degustace čokolády

pro celou rodinu


Pohodlně se usaďte a nechte si v puse rozplynout tu nejlepší čokoládu. Vyrábějí ji v Uherském Hradišti z pečlivě přetříděných kakaových bobů. Mléčná, hořká, horká, pralinky, lanýže, tyčinky, lískooříškový krém… Vyberte si podle chuti a vystoupejte do čokoládového nebe. Základy čokolády i jednotlivými vzorky vás navíc doprovodí výklad čokolatiéra. Ochutnávka čokoládovny Janek potěší každého čokoholika – děti i dospělé.


Domácí partnerské kurzy: lepší vztah, více radosti i smyslnosti


Práce doma za monitorem, děti doma za monitorem, bez koníčků, dovolené… Tento stav dává lidem co pro to. Není divu, že za takových podmínek dostávají zabrat i partnerská soužití. Dobrá zpráva je, že jednou vše skončí. A my mezitím můžeme na vztahu zapracovat. K tomu pomůžou partnerské semináře na doma.

Kněžka lásky Helena Houdová – kurzy pro odvážné lidi bez předsudků


Certifikovaná koučka sexu, lásky a vztahů v Tantrickém institutu integrované sexuality, zdravotnický pedagog Hippocrates Health Institute. Helena Houdová nabízí pomoc ženám, které se zamotaly ve vztazích i životě. Věnuje se i mužům. O čem je kurz Milenec bez hranic, asi netřeba rozvádět. :)



Využijte volno a naučte se něco nového


Umět kávu jako z oblíbeného podniku, fotit jako profík, připravovat skvělé drinky na domácí párty, hrát na klavír, mít vychovaného psa… Teď je ideální doba naučit se cokoliv, co jste kdy chtěli. Za sebe vybírám jeden tip.

Domácí vaření – videokurz sushi


Kuchař lázeňského resortu Jakub vás v kurzu sushi online naučí tuto specialitu. Na vysvětlení i zkoušku vám dá dostatek času. Postupně si s ním připravíte rýži, nakrájíte suroviny, rozstřihnete řasu Nori. A co víc – vykouzlíte chutné sushi rolky. Pozvěte přátele či rodinu a užijte si víkendový oběd. Itadakimasu! Dobrou chuť!

Zábava v obýváku i kanceláři. Zahrajte si únikovku


Zloduchové tajné organizace se chtějí chopit světa. Zabraňte jim v tom a vyražte se zvrátit tok dějin. Během putování zjistíte, že zásadní historické momenty se možná nestaly jen tak. Skvělá úniková hra na doma se hodí na oslavu, teambuilding i rozlučku se svobodou. Hra je pro až 10 osob, nabízí se v češtině i angličtině. Pro únikovku na doma vám stačí alespoň 15 m² prostoru, počítač a elektrickou zásuvku.

Zážitky nás dělají šťastnějšími. S tímhle zabodujete vždy...


Závěrem – že nás zkušenosti obohacují více než hmotné statky, není subjektivní pocit. Psychologové Tom Gilovich a Leaf Van Boven tuto tezi podložili sérií důkazů. Pořádným prožitkem zkrátka potěšíte napořád. A pokud si nejste jisti, který to je, nabízí se zážitkový poukaz. Nechte obdarovaného, ať si vybere sám.

Každý zážitek i poukázka dorazí na e-mail. Na uplatnění je 24 měsíců. A kdybyste se netrefili do chutě nebo vkusu, nezoufejte. Na vrácení máte 60 dní a výměna je zdarma.

Vše seženete na Zážitky.cz.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Degustace nebo únikovka v obýváku? Objevte nejlepší zážitky na doma:

Degustace nebo únikovka v obýváku? Objevte nejlepší zážitky na doma
Degustace nebo únikovka v obýváku? Objevte nejlepší zážitky na doma
Degustace nebo únikovka v obýváku? Objevte nejlepší zážitky na doma
Degustace nebo únikovka v obýváku? Objevte nejlepší zážitky na doma
Degustace nebo únikovka v obýváku? Objevte nejlepší zážitky na doma
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Dneska jenom 7
Obrázek uživatelky
profil
Super - 7x!
Obrázek uživatelky
profil
01. 04. 2021 10:26 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2021 10:20 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2021 10:15 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2021 10:10 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2021 10:06 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2021 10:01 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
Obrázek uživatelky
profil
5x+ jedna špatná odpověď
Obrázek uživatelky
profil
01. 04. 2021 10:29 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2021 10:23 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2021 10:18 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2021 10:12 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2021 10:09 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2021 10:05 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
01. 04. 2021 10:01 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles