Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den dětí je za rohem. Našli jsme ty nejlepší dárky

26. 05. 2022 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Sháníte nějaký dárek pro vaše děti k 1.6.? Na výběr je toho opravdu hodně – od dobrot až po zážitky. Jak ale zvolit to správné? V našem článku najdete tipy, které vám výběr usnadní. Pojďme na to.

Balíček plný dobrot a zdraví


Na děti se musí chytře. Všichni víme, že nejradši mají sladkosti a vitamíny je absolutně nezajímají. Je tedy na vás je odprezentovat tak, aby je každý den bez protestů sluply. Máme pro vás tip. Vytvořte jim balík dobrot a nenápadně tam přidejte i doplňky výživy pro děti. Když bude balík dostatečně plný, možná si toho ani nevšimnou…

dárky pro dětiLegrace stranou. Pokud vám dítě často stůně, není vůbec žádná škoda věnovat mu kus zdraví v lahvičce. Tou nejlepší volbou jsou lipozomální vitamíny, protože mají xkrát lepší vstřebatelnost než ostatní formy. Z obvyklých 20 % se můžete dostat až na 90 %. A to už je rozdíl, ne?

Abychom nezůstali pouze u vitamínů, samozřejmě nesmíme zapomenout ani na to, že ty nejlepší dárky pro děti jsou ty čokoládové. Patří každoročně mezi ty nejoblíbenější dobroty a není se čemu divit. Kdo by odolal lahodné chuti a typickému lupnutí při rozlomení? Balík ještě doplňte o ořechy, sušené ovoce a případně i slané pochoutky.


Paddleboarding pro děti? Bez problémupaddleboard pro děti


Znáte termín “paddleboarding”? Divili bychom se, kdyby ne. V posledních letech se tato aktivita stala jednou z nejoblíbenějších vůbec. Není nijak náročná a s trochou tréninku ji zvládne skoro každý. Hlavní je, abyste se všichni bavili.

Paddleboard pro děti představuje naprosto skvělý a přirozený způsob, jak u nich zlepšit rovnováhu, koordinaci a eliminovat strach z vody a pádu. Nejprve se začíná na kolenou a jednoduchém pohybu po vodě. Postupně se pak děti učí, jak stát a u toho pádlovat. Opravdu se není čeho bát, naučí se na něm i předškoláci. Na prkně se skvěle odpočívá, takže si v půlce “jízdy” můžete dát svačinku, vydechnout a jet dál. Protože se jezdí po klidné hladině, nemusíte se obávat pádů jako u surfování, které je rozhodně složitější a nebezpečnější. A i kdyby něco, nemusíte se bát, vesta pomůže.

Kde paddleboard vyzkoušet? Co chata u vody?


Možná si říkáte “Kde to prkno vyzkoušíme? V okolí žádnou vodu nemáme.”. Žádný problém. K prknu naplánujte dovolenou, kde všechno rovnou vyzkoušíte. Nejlepší je rezervovat chatu u vody. V ČR na vás nečekají metrové vlny jako u moře, takže budete mít dostatek času na trénování bez zbytečného strachu a stresu. Kam vyjet? Chybu neuděláte, když zvolíte Jižní Čechy, Lipno, Slapy, Orlík nebo Třeboň.

Stejně jako paddleboardy, tak i chaty a chalupy v posledních letech zažily až nezvyklý zájem. Je to tím, že mají skoro jen samé plusy – soukromí, pohoda a klid patří mezi 3 největší výhody.

Chata se zahradou vám toho nabídne víc než malý hotelový pokoj a věřte nám, že u jedné dovolené to nezůstane.

chata u vody

















Nejlepší dárek jsou zážitky a čas strávený spolu


Život není jen o materiálních věcech, naopak děti více ocení zážitky, pohodu, klid a zábavu. Možná se vás snaží přesvědčit, že je telefon to nejdůležitější v jejich životě, ale pamatujte, že to je neutváří tolik jako reálný svět a zkušenosti.

Cestujte s nimi, poznávejte nové kultury, zkoušejte nové sporty a uvidíte, že jim to pomůže mít otevřenou mysl, a hlavně se přizpůsobit jakékoliv situaci.

Předem přejeme krásný Den dětí.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !