Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dětská hřiště

7. 06. 2016 | Vaše příběhy
Je to už přes dva měsíce, co mě srazilo auto, tak musím každý den řešit, co podniknu s malým, aby se nenudil a nemusel sedět doma se mnou.

Někdy to vyřešíme procházkou, jindy jdeme krmit kachny a labutě do parku, ale jelikož je na koupání venku ještě voda studená, tak nejčastěji vyrazíme na dětské hřiště. A jelikož v dnešní době je spousta dětských hřišť pomalu na každém kroku, tak pokaždé vyrazíme na jiné. 
Syn má však nejraději hřiště, které máme hned vedle domu a sem vyrážíme samozřejmě nejčastěji. Toto hřiště, jak mu místní říkají „Letadlo“, jedno z typických moderních dětských hřišť. Plocha celého hřiště je pokryta měkkými dlaždicemi, aby se zabránilo tomu, že se dítě při pádu zraní.

Celé hřiště je naprosto bezvadné, teda vlastně bylo!

Není to ani týden, co jsem se vydala opět s malým na Letadlo a celé hřiště okupovaly děti ve věku třináct až šestnáct let. To by samo o sobě nebyl problém, ale vadilo mi, jak vulgárně mluvily před malými dětmi, které si tam hrály. Párkrát jsem je upozornila, aby svůj slovník krotily alespoň před těmi dětmi, vzhledem k tomu, jak děti rádi opakují to nejnevhodnější co kde zaslechnou. Chvíli byl klid, alespoň do té doby, než se můj brouček rozhodl, že by vyzkoušel provazovou prolézačku.

Když ji vítězoslavně přešel téměř na konec, tak v cíli je taková podesta a z ní jediná cesta dolů po provazovém žebříku. Jenže co čert nechtěl, na zmíněné podestě posedávali asi tři puberťáci a odmítali se hnout, aby mému synovi uvolnili cestu, aby mohl slézt. Chtěla jsem, aby mi uvolnili cestu, ale upřímně, ještě se mi nestalo, aby se mnou cca patnáctiletý puberťák mluvil jako se sobě rovnou, nepřála bych Vám zažít, jak byl drzý. Nakonec se tedy dva mladší chlapci zvedli, aby měl malý alespoň trochu přístup k žebříku a mohl slézt. A vtom se to stalo! Díky špatnému přístupu k žebříku, ještě než jsem ho díky své momentální indispozici stihla zachytit, tak uklouzl a chudáček se mi spálil o provazy a puberťáci? Ti se náramně bavili.

Můj brouček se po této příhodě zasekl a na zmíněné hřiště už nechce.
Dnes jsem ho však nalákala na to, že bychom spolu mohli jít na písek. Tento návrh se setkal obrovským nadšením a tak jsme se vydali na pískoviště. Jenže jsme ještě ani nestihli vyndat kyblíček a bábovičky a všimla jsem si, že se v písku něco leskne. Při bližším prozkoumání jsem zjistila, že pískoviště je plné střepů a dokonce použitých injekčních stříkaček! To byla pro mě poslední pomyslná kapka a rozžhavená do běla, jsem zavolala na městskou policii. Prý se o to postarají, tak jsem zvědavá, co se bude nebo možná nebude dít.

A co Vy, ostatní maminky, máte podobné zkušenosti s návštěvami dětských hřišť?

Nsgirl88 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Dětská hřiště:

Dětská hřiště
Dětská hřiště
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hezky napsáno.Smajlík Já už jsem babička a vnuci už jsou vlastně dospělí, ale vidím to i u nás, že hřiště často okupují starší děti.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles