Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dietní tipy v číslech

12. 01. 2009 | Diety

20 minut cvičení denně zažene únavu - potřebujete milé chytré ženy dodat energii? Vědecké studie prokázaly, že stačí cvičit dvacet minut denně, alespoň 3x týdně. Zbavíte se únavy a budete daleko svěžejší. Cvičení totiž vyplavuje v těle chemické látky, které umějí nastartovat mozková centra zodpovědná za pocit únavy nebo svěžesti.

 

8. zásad, jak v lednu nakupovat - chcete-li v lednu zhubnout, tak na to myslete, až půjdete na nákup:

1. Nakupujte macimálně na dva dny dopředu

2. Nechoďte do obchodu hladoví

3. Sepište si seznam a držte se ho

4. Nechte doma kartu a nakupujte jen s omezeným množstvím peněz

5. Při nákupu sledujte obaly a na nich energetickou hodnotu

6. Sledujte množství vlákniny v potravinách

7. Nenakupujte hotovky, instantní potraviny ani jídlo, které má nízkou trvanlivost

8. Sledujte množství sodíku u minerálních vod, více sodíku mají také instantní potraviny, oříšky, konzervy, uzené výrobky, pečivo sypané solí. Příliš sodíku našemu organismu škodí a znesnaďnuje hubnutí.

 

Dietní tipy v číslech3. důvody,

proč ženy drží diety:

41% - abych vypadala lépe

35% - abych byla ještě zdravější

25% - abych se cítila líp

 

Sportovní bestsellery - power plate - vytváří mechanické vibrace, na jejich aktivní absorpci reaguje lidský organismus sérií svalových kontrakcí. Náš organismus na ně může reagovat tak, že aktivuje reflexní odpovědi a ty pak vedou k svalovým kontrakcím v rozmezí od 25 do 50 za sekundu. Benefity Power plate jsou především v menší časové náročnosti vzhledem k výsledkům. Kdokoli, jehož cílem je zlepšení kondice a dosažení svých cílů rychleji, bude s cvičením spokojen. Vykonáváním předepsaných pozic od statických až po dynamické lze procvičit prakticky každý sval.

 

H.E.A.T. - je u nás horkou novinkou. Jde o chůzi na speciálním mechanickém pásu (maxerrunner), který pohání lidská energie - pohybuje se díky chůzi na speciálním pásu. Dá se různě naklápět, takže stimuluje chůzi v terénu. Na rozdíl od běhacího pásu je vše za doprovodu hudby a instruktora. Při jedné lekci H.E.A:T.programu se spálí až 800kcal. Doporučená frekvence pro tento sport je minimálně 2x týdně. Z vlastní zkušenosti vím, že je to náročné, ale může to zvládnou stejně dobře člověk v kterékoli věkové hranici. Tak jen do toho!

 

Indoor rowing - cvičení na veslařských trenažérech. Díky tomuto cvičení získáte kondici, procvičíte všechny svalové skupiny, zpevníte svaly a efektivně spálíte kalorie. To vše pod dohledem instruktora, který dbá na správnou techniku, vybírá doprovodnou hudbu a motivuje účastníky.


 

Veru

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !