Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí oxygenerátor pro zdraví i krásu

2. 04. 2022 | Fitness
-Komerční sdělení-

Ještě nedávno nacházely kyslíkové generátory využití především v ordinaci lékařů. Dnes jsou neodmyslitelnou součástí kosmetických salonů. Co to kyslíkový generátor je a proč se ho vyplatí mít doma?

Co je kyslíkový generátor


Kyslíkový generátor (nebo také oxygenerátor) je zařízení, které koncentruje kyslík z okolního vzduchu. Za běžných okolností se ve vzduchu, který dýcháme, vyskytuje 21 % kyslíku. Oxygenerátor koncentruje kyslík ze vzduchu z vlastního okolí (takže k jeho použití nejsou potřeba žádné kyslíkové bomby ani další příslušenství).

Domácí oxygenerátor pro zdraví i krásuPacient či klient pak dýchá koncentrovaný vzduch, který obsahuje něco kolem 93 % kyslíku (s tolerancí tří procent).

Díky tomu je kyslíkový generátor neodmyslitelnou součástí všech plicních onemocnění včetně CHOPN. Kyslík má však velmi pozitivní vliv na zdraví a imunitu i u lidí, které zdravotní problémy netrápí. Stejně tak je dokonalou pomůckou pro sportovce, kteří se potřebují zregenerovat po náročných výkonech.

Co všechno kyslíkový generátor dokáže?

Nejzásadnější zdravotní i kosmetické benefity oxygenerátoru


Co všechno dovede kyslíkový generátor udělat pro vaše zdraví a krásu? Benefitů je skutečně mnoho.

Jedním z nich je například kompenzace negativních účinků kouření. Samozřejmě, že vás kyslíkový generátor neochrání před rakovinou ani dalšími zdravotními problémy, které kouření působí. Při pravidelném používání však minimalizuje kuřácký kašel a bude se vám celkově lépe dýchat.
Stejně tak má pozitivní účinky na pleť, a to platí nejen pro její poškození způsobené cigaretami, ale i stárnutím.

V kosmetických salonech se oxygenerátor používá v boji proti vráskám i dalším příznakům stárnutí.

Trápí vás často nachlazení? Pak vás určitě potěší pozitivní vliv oxygenerátoru na imunitu. Sportovci kyslíkový generátor používají rovnou ze dvou důvodů.

Prvním je už zmíněný pozitivní vliv na regeneraci. Navíc může také zlepšovat fyzičku a s ní sportovní výkony.

Vzhledem k tomu, že se jedná o skutečně funkční přístroj, používaný k léčbě závažných onemocnění, doporučujeme nejprve konzultovat jeho použití s praktickým lékařem kvůli potenciálním kontraindikacím. Rozhodně se nedoporučuje například po transplantaci orgánů, ale i v dalších případech může nadělat více škod než užitku.

Základní tipy pro výběr kyslíkového generátoru


Podle čeho kyslíkový generátor pro domácí užití vybírat?

Důležitý je průtok oxygenerátoru. Pokud ho plánujete využívat pro kosmetické účely, bude vám stačit průtok do 5 litrů za minutu. Koncentrace kyslíku by však nikdy neměla klesat pod 90 %.
Dalším bodem k promyšlení je váha koncentrátoru. Ta může dosahovat i 20 kg. Proto je důležité zvážit, jestli s ním plánujete i cestovat, v takovém případě volit menší cestovní oxygenerátory.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles