8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená očima mé jedenáctileté vnučky

21. 07. 2013 | Vaše příběhy
Dne 17.6. jsme ve 21 hodin měli být v Praze na Letišti Václava Havla. Šli jsme odevzdat zavazadla (no prostě to, co se na letišti normálně dělá). Ve 23:55 jsme odlétali. Letěli jsme něco přes 4 hodiny. Dostali jsme jídlo (mističku číny) a pití. Do Egypta jsme přiletěli v něco okolo čtvrté hodiny. Dostali jsme tři kufry (ze tří, teda všechny). A pak jsme začali hledat člověka z naší cestovky. Ten nás poslal hledat autobus č.4, který jsme našli. A v něm jsme čekali půl hodiny na ty, kteří všechny kufry nedostali.

Dorazili jsme do našeho hotelu. První dojem: 5/5. Na recepci nám řekli, že pokoj máme dostat až ve dvě hodiny, ale možná že bude už v deset. Dostali jsme pásky na ruku, abychom mohli chodit na jídlo. Čekali jsme tam tedy do sedmi, než bude snídaně. Nasnídali jsme se a vrátili jsme se zase na recepci. Po asi deseti minutách nám dali papír, že máme napsat, jak se jmenujeme a už v osm hodin jsme měli pokoj.

dovolenáPokoj vypadal asi takto: dvě místnosti oddělené chodbičkou se sedmi skříněmi, v první místnosti byly dvě postele pro mě a bráchu, v druhém manželská postel pro maminu a tátu, vedle postele byly dvě židle a sedačka, v obou místnostech byla televize, na chodbičce byly dveře ke koupelně.

Hned první den jsme se šli projít po celém areálu. Objevili jsme, že tam je relaxační bazén, vykopávky, spousty exotických rostlin, spousty krámků a taky jsme objevili všechna místa, kde jsou různé aktivity. (Ony tam totiž byly přes den různé aktivity, třeba Hip-Hop, Šipky, Vodní gymnastika, Zumba nebo Tancování.)  Samozřejmě jich tam bylo ještě o hodně více  (o hodně - myslím vážně o hodně). Je tam taky club, ve kterém byla spousta dětí, tak jsme tam chodili taky. Potkali jsme tam kamarádky a kamarády. Tam jsme chodili 1x denně. Dostávali jsme razítka a na konci jsme si vybrali dárky. Bylo tam osm skluzavek a jedenáct bazénů. Každý večer byla diskotéka a po ní byla show, třeba hadí, fakír, ohnivá, taneční nebo byla Miss hotel (nebylo to jako Miss, byla to vtipná show, kde se z publika vybraly čtyři paní a  ty dělaly různé úkoly, co jim zadali).

Hned druhý den jsme šli šnorchlovat, viděli jsme tam spousty ryb a korálů, bylo to úžasné: modré, růžové, černé, oranžové, hnědé, duhové, reflexní, prostě všechny možné. Byly u různých korálů, které byly různě tvarované, třeba do kostky nebo do koule, nebo taky jen tak na sobě naskládané. Viděli jsme i sasanku a různé vodní hvězdice a kraby a mušle. Pod námi bylo třeba pět metrů. No mohla bych o tom psát nekonečně dlouho, bylo to prostě úžasné.

Tento článek je z blogu mé vnučky.

Alenasilha - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Dovolená očima mé jedenáctileté vnučky:

Dovolená očima mé jedenáctileté vnučky
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
moc hezky napsané.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
vnučka má nadáníSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles