Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Erotická masáž v domácích podmínkách

22. 02. 2019 | Vztahy
Erotická masáž je v současné době velmi populární formou předehry. Ovšem první zmínky o ní najdeme už ve starověku. V podání profesionálních salónů se pak tato činnost mění v plnohodnotný sexuálně uspokojující akt. Ale užít si ji můžeme i doma.

Z historie erotické masáže

Erotická masáž je specifický druh masáže, která má za úkol povzbudit sexuálního touhu. První letmé zmínky nacházíme ve staroegyptských papyrech a poměrně dlouho dobu byla tato masáž používána pouze v zemích orientu. Do Evropy se dostala až v 19. století, kdy byla masáž zevních genitálií používána k léčbě ženské hysterie. Uspokojená žena přece nemá důvod hysterčit.

Erotická masáž a prostředí

Při všech typech relaxačních masáží je výběr prostředí velmi důležitý. Tlumené světlo, lehká vůně, zapálené svíčky, to všechno jsou faktory, které pozitivně ovlivňují celkovou pohodu a tím i sexuální touhu. V domácích podmínkách je dobré pro masáž zvolit takové místo, kde se bude pohodlně cítit masér i masírovaný. Ideálním místem je proto ložnice. Vyplatí se ovšem investovat do levného potahu na postel, u kterého vám nebudou vadit skvrny od masážního oleje. Můžete zapnout i uklidňují hudbu a rozehřát tělo malou dávkou alkoholu. Důležitá je i okolní teplota. Tělo ztuhlé chladem si masáž příliš neužije.

Jak na erotickou masáž

Erotická masáž neslouží primárně ke zdravotním účinkům, proto není pro její provádění nutné znát lidskou anatomii, i když to může být výhodou. Masáž obvykle začínáme na zádech, kde pomalu rozetřeme ohřátý masážní olejíček. Mezi nejoblíbenější erotické vůně masážních erotických olejů patří čokoláda, růže, santal nebo ylang-ylang.

Klíčem k úspěchu jsou pomalé smyslné pohyby. Ze začátku se vyhýbejte všem erotogenním zónám, na ty bude dost času později. K masáži nemusíte používat jen ruce, velmi oblíbená jsou i ňadra nebo v případě mužů lehce ztopořený penis. Občasný letmý polibek pak celou masáž okoření.

Pro masáž intimních partií je dobré vybírat masážní olej, který slouží zároveň jako lubrikační gel. Tyto oleje bývají obvykle na bázi silikonu a jejich použití je zcela bezpečné. Nezpůsobují alergické reakce ani podráždění kůže.

Erotické masážní oleje s příchutí jsou vhodné i pro orální sex, který vlastně není nic jiného, než smyslná masáž citlivých partií ústy a jazykem.



Notburga - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
My chodíme s manželem na erotické masáže k https://redmassage.cz/ . Nechtěla bych, aby chodily masérky k nám domů. To bych to měla pak pořád před očima a nedokázala bych se doma s manželem uvolnit. Jít k nim mi nevadí, to je super a vždycky se těším, až tam zase půjdeme, ale doma chci mít prostor jen pro sebe a manžela Smajlík .
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkráda vyzkouším masáž
Obrázek uživatelky
profil
takovou masáž bych si taky dala líbit.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles