Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Golf – sport pro celou rodinu

12. 06. 2016 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Pryč jsou časy, kdy byl golf považován za sport zbohatlíků a snobů. Pomalu, ale jistě se mu totiž daří zbavovat nálepky sportu pro bohaté – rozhodně není určen pouze pro hrstku vyvolených jedinců, kteří mají na svých bankovních kontech závratné částky. Stává se z něj skutečně rodinný sport.

Stále více rodin s ním začíná a není divu. Je to totiž jeden z mála sportů, kde mohou vedle sebe bok po boku hrát celé generace. Díky tzv. handicapovému systému spolu mohou vyrovnaně soupeřit hráči různého věku, úrovní, začátečníci i dlouholetí hráči, děti i dospělí. Dokonce ani značný výkonnostní rozdíl není překážkou, každý má stejnou šanci na vítězství. Proto je golf nazýván sportem rovných šancí, přispívá k dobré sportovní mentalitě a rychlým pokrokům. Rovněž vaše tělesná zdatnost a fyzická síla není rozhodující. Daleko důležitější je schopnost dokázat zachovat klid a chladnou hlavu.

Golf - sport pro celou rodinuHlavní je se bavit, golf je totiž nejen sport, ale především hra, a to hra neobyčejně zábavná, poutavá, vzrušující a rozmanitá, bude vás mít pořád čím překvapovat. Žádné dvě hry nejsou stejné. Počet golfových hřišť neustále roste a tak je pořád co objevovat, zkoušet a dobývat. Každé hřiště klade na hráče nové úkoly a nástrahy ve formě překážek, které je nutné překonat.

Pokud si chcete golf vyzkoušet, není třeba pořizovat žádné golfové vybavení, na hřišti vám golfové hole i míčky zapůjčí. Nakupovat začněte až ve chvíli, kdy si budete jisti, že se této aktivitě budete věnovat více. Golfové vybavení můžete díky rostoucímu sortimentu pořídit za rozumnou cenu – na výběr jsou golfové hole a sety pro děti i dospělé v různých cenových relacích. Vylepšit vaši hru můžete pomocí golfových doplňků a příslušenství, které se vám budou hodit v mnoha situacích – týčka, rukavice, markovátka, vypichovátka, lovítka a spoustu dalšího.  Aby bylo vaše vybavení kompletní, nezapomeňte si pořídit golfové oblečení a kvalitní a pohodlné golfové boty, které jsou pro hru naprosto klíčové – moderní obuv se speciální podrážkou zajistí komfortní chůzi a pevný krok.

Chcete-li společně trávit čas s rodinou, udržet si kondici, podpořit děti v samostatnosti a trpělivosti, posílit sebevědomí a naučit je férovosti, pak je golf trefou do černého. Tak, vyzkoušejte tento napínavý a krásný sport plný nekončícího dobrodružství.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !