Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledáte levný tablet či notebook pro vás nebo vaše děti?

1. 08. 2016 | Finance
-Komerční sdělení-

Zvolte repasovaný typ, ušetříte mnoho tisíc korun.


Jen málokterá žena se obejde doma nebo při svém podnikání bez kvalitního počítače. Hledáme na něm informace na internetu, recepty, rady, diskutujeme s maminkami na nejrůznějších chatech, píšeme emaily a mnohé jiné.

Spousta žen ale na počítači také pracuje, tvoříme texty, tabulky, nákresy, modely oblečení, někdo si zhotovuje prezentaci do práce, také upravujeme fotografie, videa a mnohé další.
Jestliže uvažujete o koupi novějšího notebooku, než je ten, který máte doma, nebo chcete udělat radost a pořídit jim jejich vlastní PC nebo tablet, mohla by se vám líbit repasovaná výpočetní technika. Je ideální pro běžné uživatele, vyhoví běžným uživatelským požadavkům a na hraní her nebo práci vyhoví i dětem.

repasovaný tablet či notebookCo znamená repasovaná?


Možná si nejste jisté, co znamená pojem repasované tablety nebo jiná technika. Jde o techniku, která již byla nějakou dobu používána a přestože jí nic není, velké společnosti, které takové počítače odprodávají k dalšímu použití každoročně mění část PC a jednoduše obměňují, aby šly s dobou a zajistili nejnovější vybavení. Počítače jsou kompletně vyčištěny, projdou kompletní údržbou, jsou zkontrolovány, jestliže je některý komponent opotřebován, je nahrazen novým a počítač je po celkovém "ozdravení" připraven k funkci po mnoho dalších let.

Abyste si byly jisté, že vybíráte kvalitní počítač, na nějž se můžete spolehnout, volte některou ze známých a prověřených značek, jako je HP, Lenovo nebo třeba Dell. U těchto značek si můžete být skutečně jisté léty bezproblémové služby.

Kde nakupovat, abyste se nespálily?


Zkušeným eshopem, který se zabývá prodejem repasované výpočetní techniky i telefonů je eshop ITZoo.cz. Najdete zde kvalitní zboží, které můžete mít během pár dnů doma. Na výpočetní techniku i když je repasovaná se navíc vztahuje záruční doba, což vás určitě potěší. Nahlédněte na jejich web a přesvědčte se samy, jak levně se dají pořídit nové repasované notebooky, tablety, tiskárny, monitory či další technika. Zajisté si vyberete.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !