Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hobby pořady přinesou premiérové díly. Oslaví jubileum a nabídnou nové rubriky

4. 09. 2022 | Televizní tipy
Oblíbené hobby pořady televize Prima se na obrazovky vrací 4. září s premiérovými díly. Podzimní sezona přinese divákům hned několik nových rubrik i staronové tváře. Do RECEPTÁŘE PRIMA NÁPADŮ se vrací zahradník Michal Plundra, který diváky provede rubrikou Napřírodno. Libovky Pepy Libického odvysílají letos na podzim jubilejní 100. díl, a na obrazovkách se tak bude pořádně slavit. Vychytávky Ládi Hrušky pak budou za „lidovku a za babku“ kutit hračky a kuchtit pamlsky pro čtyřnohé parťáky v nové rubrice Vychytávky pro mazlíčky.

Nejdéle vysílaný hobby pořad u nás, RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ, vstupuje na české obrazovky s již jednadvacátou sezonou. Pod taktovkou moderátorů Oldřicha Navrátila a Evy Borské se diváci mohou těšit na celou řadu zajímavých reportáží a známých tváří. Paní veterinářka Míša Riedlová bude i tuto sezonu radit s chovem nejen čtyřnohých mazlíčků, ale také dalších zvířat.

Hobby pořady přinesou premiérové díly. Oslaví jubileum a nabídnou nové rubrikyDvojice zahradníků Ludmila Dušková a Honza Kopřiva pomůže divákům porazit všemožné škůdce a nezapomene ani na sezonní rady do zahrady. Herec Jaromír Nosek přinese v rubrice „Na Míru“ další nápady a návody na výrobu originálních kusů nábytku krok za krokem. Luboš Rychvalský opět uvaří Beze ztrát. A chybět nebude ani rubrika DOMOV, která se zaměřuje na interiérový design, inteligentní domácnost i úsporu energií. Markéta Mayerová pak v neposlední řadě představí další řemeslníky v rubrice „Parťáci od fochu“.

Novinkou pro podzimní sezonu je „Minutový manžel – lekce pro ženy“, ve které známý kutil Pepa Libický naučí moderátorku pořadu Evu Borskou i všechny divačky základní technické věci, aby si doma či na chalupě hravě poradily samy. A to ať jim vypadnou pojistky, spadne obrázek nebo si budou potřebovat přivrtat poličku. Na obrazovkách se pak představí staronová tvář pořadu – zahradník Michal Plundra, který bude diváky tuto sezonu provázet permakulturními zahradami v rubrice Napřírodno.

Všichni, kdo chtějí rekonstruovat, renovovat, budovat a tvořit, zkrátka ručně vyrábět, se mohou opět těšit na Pepu Libického. Jeho Libovky oslaví v podzimní sezoně již sto odvysílaných dílů, a diváci se tak mohou těšit na celou řadu dalších návodů a postupů při stavbě, práci s nářadím a materiály, ale i tipy na zacházení s nejnovějšími technologiemi.

V letošní podzimní sezoně vyvrcholí přestavba bývalého hospodářského stavení na letní sídlo. Pepa se v něm pustí do stavby kuchyně i nového zábradlí. A diváci konečně uvidí celé zrekonstruované sídlo v jeho nové podobě. Dočkají se ale i návodu na rekonstrukci střechy, montáž fotovoltaiky a moderátor pořadu je provede také výrobními postupy nových designových kousků do domácnosti. V duchu nejnovějších trendů se pak i Libovky zaměří na úsporu energií. V rubrice Minutový manžel má Pepa i pro podzimní sezonu připravenou řadu postupů oprav i návodů, které se hodí do každé domácnosti.

Moderní hobby magazín Vychytávky Ládi Hrušky nejen pro kutily vstupuje již do své osmé sezony na obrazovkách televize Prima. Moderátor Láďa Hruška v něm opět přinese celou řadu rozmanitých rad a nápadů, vychytávek do domácnosti, dílny i na zahradu. V každém díle čeká na diváky tradičně jeden vychytaný, rychlý a levný recept přímo od Ládi.

O své zlepšováky v kuchyni, dílně či na zahradě se opět podělí celá řádka diváků, které Láďa zajel navštívit a z jejichž řad již tradičně vyhlásí na konci sezony Prima kutila a Prima kutilku. Chybět nebude ani Láďova domácí lékárna, která divákům představuje pokojové rostliny i venkovní bylinky či koření s léčivými vlastnostmi.
Novinkou pro tuto sezonu bude rubrika Vychytávky pro mazlíčky, ve které se Láďa „za lidovku a za babku“ pustí do výroby hraček či kuchtění pamlsků pro všechny malé i velké čtyřnohé parťáky.

Hobby pořady startují již v neděli 4. září:


•    Od 11.55  RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ
•    Od 12.50  Libovky Pepy Libického
•    Od 13.10  Vychytávky Ládi Hrušky


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hobby pořady přinesou premiérové díly. Oslaví jubileum a nabídnou nové rubriky:

Hobby pořady přinesou premiérové díly. Oslaví jubileum a nabídnou nové rubriky
Hobby pořady přinesou premiérové díly. Oslaví jubileum a nabídnou nové rubriky
Hobby pořady přinesou premiérové díly. Oslaví jubileum a nabídnou nové rubriky
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles