Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Primácké hobby pořady zahajují podzimní sezónu

26. 08. 2021 | Televizní tipy
Se startem podzimní sezóny se na obrazovky televize Prima vrací i oblíbené hobby pořady – Prima Mazlíček, RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ, Libovky Pepy Libického a Vychytávky Ládi Hrušky. Druhý zmíněný navíc letos v září slaví významné výročí. Je to již 20 let, co se RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ poprvé objevil na obrazovkách Primy, a sezónu tak zahájí speciálním narozeninovým dílem. Pro diváky si pak všechny pořady připravily v podzimní sezóně novinky.

Nedělní hobby okénko opět začne již dopoledne, a to pořadem Prima Mazlíček, který v září zahájí svou druhou sezónu na obrazovkách Primy. I tentokrát provede moderátor Jan Šťastný diváky světem zvířat. Bude informovat, vzdělávat, a především bavit – každou neděli dopoledne. První podzimní díly poradí, Primácké hobby pořady zahajují podzimní sezónujak připravit děti na příchod domácího mazlíčka – jaká rizika hrozí, na co si dát pozor a čeho se vyvarovat. Věnovat se budou i nevšední zvířecí terapii a „otužování“ lidí, kteří trpí např. arachnofobií. Dále se zaměří na šlechtění domácích a hospodářských zvířat a ukážou i příběhy mazlíčků, kteří i přes postižení zvládli výcvik a stali se šampiony.

Čas svátečního nedělního oběda bude opět zpříjemňovat RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ. Oblíbený magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře a všechny, kdo chtějí pěkně a pohodlně bydlet nebo příjemně relaxovat, oslaví letos v září již 20 let na obrazovkách televize Prima.

Podzimní sezónu tedy zahájí ve velkém stylu – speciálním narozeninovým dílem k 20. výročí RECEPTÁŘE PRIMA NÁPADŮ na obrazovkách televize Prima. V něm nebude chybět narozeninový dort, recept na drink k narozeninovému přípitku, dále ukážeme odrůdy zeleniny, které i po 20 letech nabízejí bohatou úrodu, a zasadíme památný strom k jubileu pořadu.

Nově se v pořadu představí i herec Jaromír Nosek, který během pandemie koronaviru vystřídal divadelní prkna za práci na stavbě a o zkušenosti se s diváky bude pravidelně dělit při návštěvě své dílny v rubrice „Na Míru“. Přinese návody, jak si krok za krokem vytvořit originální kusy nábytku nebo zahradní pomůcky.

Dalším z hobby pořadů nedělního odpoledne budou opět Libovky Pepy Libického. V nové sezóně bude Pepa pokračovat v přestavbě bývalého hospodářského stavení na letní sídlo. Po venkovní rekonstrukci střechy, zdí, fasády i okolních chodníků dojde také na rekonstrukci interiéru. Pepa tak ukáže stavbu koupelny, řešit bude i ohřev vody a vytápění v souladu s moderními trendy nebo obklady stěn. V interiéru vznikne také designová skleněná stěna a patro na spaní. Diváci se ale mohou těšit například na návod k renovaci zatravňovacích ploch nebo výstavbu vyvýšených záhonů pro pěstování zeleniny. Pokračovat budou i úpravy Pepovy libové dílny, a to novou podlahou.

Odpoledne pak zakončí Vychytávky Ládi Hrušky. Po úspěchu z jarní sezóny bude pokračovat nová rubrika Láďova domácí lékárna, která divákům nově představí i rostliny, které běžně najdou venku, a o nichž ani netuší, kolik léčivých vlastností mají. Zaměří se však i na léčivé ovoce či zeleninu.

Diváci se opět mohou těšit i na rubriku Pošta pro Láďu, ve které Láďa ukazuje fotky přímo od nich – co zajímavého vyrobili nebo uvařili – a také čte jejich zprávy a vzkazy. Diváci tak mají šanci pochlubit se svými výtvory přímo ve vysílání, stačí je poslat produkci prostřednictvím Facebooku nebo e-mailu. Jako každou sezónu bude samozřejmě vyhlášena soutěž o Prima kutila, ve které mohou diváci vyhrát zajímavé ceny.

Start jednotlivých pořadů


Prima Mazlíček v neděli 5. 9. 2021 v 10.30
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ v neděli 5. 9. 2021 v 11.50
Libovky Pepy Libického v neděli 5. 9. 2021 ve 12.45
Vychytávky Ládi Hrušky  v neděli 5. 9. 2021 ve 13.05

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !